USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

«Oт Vinta» постиляжили у кліпі. ВІДЕО

5 Лютого 2010 18:58
Гурт «Oт Vinta» відзняв «стиляжний» кліп. В ефірі музичних телеканалів стартувало нове відео украбілів на пісню «Не піду».
Свого часу завдяки «Не піду» «гвинти» виграли конкурс «Бітломанія» та потрапили до віп-зони на київському концерті Пола Маккартні, а згодом пісня прижилася в сет листах живих виступів гурту і стала концертним хітом, – передає ТСН.
«Коли ми вирішили знімати кліп на «Не піду», вагань з приводу сюжету ніяких не було - адже що може бути краще за атмосферу бітломанії для бітлівського каверу? Немає сенсу намагатися перевершити те, що було в 60-х, ми просто занурилися в ту атмосферу, і це було дивовижно», - ділиться враженнями фронтмен Юрко Журавель.
«Знімалося все за дуже короткий термін і нас так поперло, що хотілося зніматися ще і ще. В оточенні стиляг та шалених танців ми відчуваємо себе як риба у воді! - зізнаються хлопці. - Сподіваємося, що сера Пола Маккартні не дуже коробить наше виконання, а всі інші не перевертаються в трунах коли звучить пісня «Не піду».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
seal Показати IP 5 Лютого 2010 19:19
Звичайно, це не Beatles, але, зрештою, дуже і дуже непогано. Безсмертна музика і український текст в стилі «Oт Vinta». Цікаво, чи дійсно сер Пол Маккартні чув це виконання?
kozak Oleg Показати IP 6 Лютого 2010 10:44
Навряд чув:) Мені особисто досить сподобався як кліп так і пісня.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus