USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

ОТГ на Волині оголосила конкурс на кращий логотип та гасло

14 Липня 2020 07:40
Конкурс на розробку логотипу та гасла об’єднаної територіальної громади оголосила Зимнівська сільська рада.

Відповідне рішення прийняли під час виконавчому комітету Зимнівської сільської ради, інформують на сайті ОТГ.

Конкурс проводиться з метою створення та визначення найкращого логотипа та гасла Зимнівської об’єднаної територіальної громади, який буде використаний в рекламних, промоційних та інших заходах, спрямований на формування позитивного іміджу Зимнівської ОТГ в Україні та за кордоном, покращення використання культурного, туристичного, економічного та соціального потенціалу громади.

У конкурсі можуть взяти участь і фізичні, і юридичні особи. Участь у конкурсі безкоштовна.

Допускаються конкурсні роботи, які включають такі елементи візуальної ідентифікації громади:

− логотип (графічні елементи, образи, шрифти, кольорові рішення);

− гасло (ключова ідея).

Конкурс проводиться з 13 липня по 3 серпня включно.

Роботи надсилати або подавати на розгляд в друкованому вигляді за адресою: 44752, с. Зимне, вул. Миру, 2 (Центр культури та дозвілля) або в електронному вигляді – [email protected]. До конкурсних робіт обов’язково додається заявка з відомостями про автора, що включають: прізвище, ім’я, по-батькові, вік, місце проживання, короткий опис логотипу, текст гасла та пояснення його змісту, контактні телефони та електронна адреса.

Вибрані роботи-фіналістів будуть оприлюднені на вебсайті та фейсбук-сторінці Зимнівської ОТГ з метою проведення опитування громадської думки та онлайн-голосування. Для визначення переможця шляхом голосування протягом 10 календарних днів з дня оприлюднення робіт на сайті Зимнівської ОТГ та фейсбук-сторінці.

Конкурсна робота, яка набере найбільшу кількість голосів в онлайн-голосуванні вважатиметься переможцем конкурсу. Переможець отримує грошову винагороду в сумі 1 000 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus