USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Вишнівській ОТГ опорні школи визначатимуть за конкурсом

18 Грудня 2017 09:49
Порядок та умови його проведення, склад конкурсної комісії місцеві депутати Вишнівської об’єднаної територіальної громади затвердили на сесії, що відбулася у п’ятницю, 15-го грудня.

Конкурс триватиме чотири місяці: з 2-го січня по 30-те квітня наступного року, пише КОРДОН.

При його проведенні враховуватиметься низка різноманітних критеріїв, найголовніші з яких: кількість учнів; кількість шкіл-філій, які можуть увійти до складу потенційного опорного закладу; відсоток використання проектної потужності; протяжність маршрутів перевезення, тривалість маршруту в один бік, наявність шкільних автобусів; кількість паралельних класів, їх наповнюваність; кількість профілів, якісний рівень педагогів; наявність кабінетів з вивчення різних шкільних дисциплін, майстерень, спортзалів, бібліотек з книгосховищами, актових залів, пандусів, внутрішніх санвузлів, шкільної їдальні; наявність швидкісного Інтернету, мережі Wi-Fi, наявність і стан інженерного обладнання; час проведення останнього капітального ремонту і т.д.

Для кожного з критерії передбачено певну кількість балів. Після ретельного аналізу усіх цих показників конкурсна комісія дасть свої рекомендації щодо оптимальної кількості опорних шкіл на території об’єднаної громади.

Нагадаємо, до складу Вишнівської об’єднаної громади (Любомльський район) входить 6 сільских рад: Вишнівська сільська рада (села Вишнів, Бабаці, Коцюри), Ладинська сільська рада (села Ладинь, Мосир, Пустинка), Олеська сільська рада (села Олеськ, Глинянка), Радехівська сільська рада (села Радехів, Вижгів, Чмикос), Римачівська сільська рада (села Римачі, Бережці), Штунська сільська рада (села Штунь, Висоцьк, Замлиння, Приріччя, Терехи).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus