USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Ото-то придумав!» Як спінер Андрія Кравченка розвеселив бабусю зі Світлого

26 Вересня 2017 15:41
Волинські кавуни, деруни з печі ти «грибні» прогулянки – у рамках відеопроекту «Заживемо» Андрій Кравченко відвідав село, яке в народі вже перейменували на хутір.

У цьому селі немає ні магазину, ні ФАПу, ні пошти, мобільний зв’язок майже не ловить, а до людських помешкань веде єдина лісова дорога.

У селі Світле Ковельського району лишилося всього лиш трохи більш як тридцять людей. Населений пункт із села в народі вже перейменували на хутір, і жителі звикли до нового визначення своєї малої батьківщини. Щоб дістатися до Світлого, треба їхати в село Ситовичі, а звідти – майже вісім кілометрів іти дорогою через ліс.

Тут ведучий телепроекту Андрій Кравченко завітав до 87-річної Федори Терентіївни, яка сама проживає, займається господарством, тримає чистоту й порядок.

Федора Терентіївна пригостила Андрія борщем та дерунами з печі, та кавунами, вирощеними на власному городі. Так-так, волинськими кавунами! А телеведучий подарував бабусі цікаву річ, яка розвиває увагу - популярний серед молоді та підлітків спінер. Чим дуже потішив бабусю і викликав щирий сміх. «Ото-то придумав!» - оцінила гумор бабуся.

Отож, до вашої уваги - четвертий випуск шоу «Заживемо» з його ведучим Андрієм Кравченком у селі Світле Ковельського району.



Нагадаємо, проект «Заживемо» про життя в українському селі, створений журналістом Інформаційного агентства Волинські Новини, ведучим рубрики «Соромлюсь запитати» Андрієм Кравченком, виграв головний приз на 1+1.

У першому випуску передачі «Заживемо» ведучий Андрій Кравченко відвідав село Риковичі у Іваничівському районі. У другому випуску телеведучий шукав «родзинку» курортного села Світязь, а тоді відвідав Поромів Іваничівського району, яке називають найрозвиненішим селом у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus