USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Отруїлися на поминках: у 5 з семи відвідувачів кафе в Луцьку – сальмонельоз

27 Серпня 2018 20:41
У Луцьку знову масове отруєння людей. Усі постраждалі були на поминках в одному з місцевих кафе.

Лікарі вже підтвердили діагноз у п'яти із семи хворих – сальмонельоз. Пацієнти розповіли, що за жалобним столом було майже півсотні людей і всі після заходу скаржилися на погане самопочуття, інформує 5 канал.

"Привезли в лікарню з температурою, дуже нудило, дуже було погано і відразу мене направили на відділення, взяли мазки, посіви. Мушу тут лежати, кожен день ідуть гроші на лікування. Так само мала плани, хотіла їхати на Польщу і тепер мушу тут чекати в лікарні", – розповіла потерпіла Юлія Бручко.

Кафе, в якому людям стало зле, нині тимчасово не працює. На вході висить оголошення "Зачинено на ремонт".

"Всі працівники закладу обстежені – 9 осіб, також відбиралися проби з довкілля, харчові продукти. Матеріал в роботі, результату в нас немає на сьогодні", – пояснює лікар-епідемолог Валентина Новачевська.
Нагадаємо, раніше після святкування весілля, яке відбулося 5 серпня у готельно-ресторанному комплексі «Садиба на Джерелах» Ківерцівського району, 15 людей звернулися до медиків зі скаргами на отруєння. Згодом стало відомо, що ймовірною причиною захворювань послужили продукти харчування, зокрема салати заправлені соусом – майонезом.

Це вже не перший випадок отруєння людей на весіллі у цьому ресторані. Так, 28 липня близько 30 запрошених на святкування людей отримали різного ступеня отруєння. Частину з них госпіталізували в інфекційну лікарню в Луцьку. У кількох із весілян уже офіційно підтвердили діагноз – сальмонельоз. Серед гостей, які отруїлися, – сім громадян Швеції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
valdis peish Показати IP 28 Серпня 2018 10:47
яке це кафе - це дубнівській генделик для алкашів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus