USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Падіння літака у Підмосков’ї пов'язують із терактом

12 Лютого 2018 21:13
Можливою причиною падіння літака Ан-148 у Московській області є теракт.

Таку думку висловив один із пілотів "Саратовских авіаліній", який раніше був напарником загиблого капітана повітряного судна і літав разом з ним по тому ж маршруту, повідомляє "Радіо "Свобода".

Пілот розповів, що безліч разів літав маошрутом Москва-Орськ, і в ньому немає нічого складного, а капітан літака Ан-148 був досвіченим і обережним.

"Це теракт, на мою думку. І це не тільки моя версія, але і багатьох пілотів нашої авіакомпанії, з якими я поговорив. Ні від помилки пілотування, ні від необробки рідиною (якщо так і було) літак би не розвалився у повітрі, а його уламки не розкидало б в радіусі одного кілометра. Розумієте, Ан-148 йшов на висоті 1800-2000 метрів, в цей час горить табличка "пристебніть ремені" - пристебнутими сидять у кріслах не тільки пасажири, а й бортпровідники, і екіпаж. Виключається вона тільки на так званому сотому ешелоні, на висоті 3050 метрів, але літак її навіть не встиг набрати. Також ми знаємо, що уламки розкидало на кілометр. Тіла неможливо буде впізнати без генетичних експертиз, про що сказав міністр транспорту Максим Соколов. Про що це говорить? Якби літак розвалився від удару об землю, то тіла і уламки лежали б поруч, компактно. В таких випадках багатьох загиблих знаходять у їхніх кріслах. А тут по частинах всіх збирають", - сказав пілот "Саратовских авіаліній".

Як повідомлялося, 11 лютого в Підмосков'ї розбився пасажирський літак Ан-148 авіакомпанії «Саратовські авіалінії». На борту літака, що виконував рейс з Москви в Орськ, перебували 71 людина (65 пасажирів, у тому числі троє дітей, і шість членів екіпажу). В результаті авіакатастрофи ніхто не вижив.

У МЗС України повідомили, що громадян України на борту не було.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus