USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Теракт у Підмосковʼї: кількість загиблих в Crocus City Hall зросла до 93, підозрюваних у нападі знайшли

23 Березня 2024 11:54
Кількість загиблих через теракт у підмосковному ТРЦ Crocus City Hall зросла до 93, повідомляє Слідчий комітет рф. Серед загиблих троє дітей. Поранених щонайменше 121 – на це вказує список госпіталізованих, що опублікували на сайті Міністерства охорони здоровʼя Московської області.

Як пише Бабель, у ТРЦ досі тривають пошукові роботи, повідомляють державні росмедіа. Пожежники на місці гасять вогонь у концертній залі, де терористи розстріляли десятки людей. Над самим залом обвалився дах.

Telegram-канали 112, Baza і «Осторожно, новости» тим часом пишуть, що в Брянській області в районі села Хацунь розстріляли білий автомобіль, у якому могли бути підозрювані. Автівка Reno не зупинилася на вимогу силовиків і намагалася втекти.

Одного чоловіка застрелили, одного затримали, а інші двоє втекли в ліс. Підозрюваних у теракті четверо. Попередньо, усі вони громадяни Таджикистану. У салоні авто знайшли пістолет ПМ, магазин до автомата АКМ і паспорти громадян Таджикистану, повідомляє депутат Держдуми Олександр Хінштейн.
Читати ще: Теракт у Підмосков’ї є свідомою провокацією режиму Путіна, – ГУР

Російські Telegram-канали з посиланням на джерела пишуть, що теракт влаштували Махмадрасул Насрідінов (37 років), Рівожидін Ісмонов (51 рік), Шохінджонн Сафолзода (21 рік) і Рустам Назаров (29 років). Офіційно силові органи рф даних про підозрюваних не повідомляли.
Міністерство закордонних справ Таджикистану заявило, що не отримувало від російської влади інформації про причетність своїх громадян до теракту. Її вважають фейковою.

О 10:10 пресслужба Кремля повідомила, що очільник ФСБ Олександр Бортніков доповів Путіну про затримання 11 людей, зокрема чотирьох терористів, які, ймовірно, брали участь у нападі на Crocus City Hall.

Пізніше у ФСБ заявили, що після скоєння теракту злочинці «мали намір перейти російсько-український кордон, мали відповідні контакти на українській стороні».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 23 Березня 2024 15:24
хто б там це не організував, винуватими назначать 'нацикав-біндер-украфашистаф', тобто нас - так працюють чекісти
Патрiот Показати IP 23 Березня 2024 16:07
Приготуватись.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus