USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Палата для ув'язнених може з'явитися у Волинському тубдиспансері

4 Квітня 2015 16:59
З обласного бюджету планують виділити кошти для створення спецпалати для хворих на туберкульоз осіб, які перебувають під вартою. Про це інформують у прес-службі Управління ДПтС України у Волинській області.

Начальник управління ДПтС України у Волинській області полковник внутрішньої служби Олександр Герасимчук взяв участь у засіданні постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики Волинської обласної ради.

Під час засідання розглянули питання виділення 98,4 тисячі гривень з обласного бюджету для створення спеціальної палати для лікування хворих на туберкульоз, щодо яких судом ухвалено рішення про взяття під варту, на базі Волинського обласного територіального протитуберкульозного медичного об’єднання.

Зазначимо, що у використанні такої палати є постійна необхідність, оскільки особи, взяті під варту, в переважній більшості вихідці з маргінальних верств населення області, а тому серед них є досить багато хворих на туберкульоз. Протягом року в протитуберкульозному диспансері майже постійно на лікуванні перебувають хворі на туберкульоз, за якими здійснюють нагляд та охорону працівники як управління ДПтС України у Волинській області, так і теририторіальних ОВС. В зв’язку з цим, спецпалата має відповідати вимогам ізоляції і охорони, а також вимогам інфекційного контролю, безпеки персоналу.

Членами постійної комісії підтримано пропозицію винести на розгляд сесії обласної ради питання фінансування заходів по створенню спеціальної палати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ВОНО Показати IP 4 Квітня 2015 17:49
а депутатська палата буде?
Відмивання бабла Показати IP 5 Квітня 2015 13:15
Ця проблема була і за СРСР і за Незалежності України ! Ніхто на це не звертає уваги ! Не пташиний грип потрібно було лікувати і заходи профілактичні проводити , а лікувати хворих на туберкульоз і проводити заходи по профілактиці і виявленню хворих на туберкульоз !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus