USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Паркування на Театральному майдані в Луцьку буде платним

15 Вересня 2021 11:08
За користування місцями для паркування транспортних засобів в центральній частині міста Луцька відтепер потрібно буде платити.

Про це стало відомо 15 вересня під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Як зазначив Луцький міський голова Ігор Поліщук, платна стоянка діятиме на Театральному майдані й окремих вулицях у центрі міста.

«Ми організовуємо платну стоянку автомобілів на Театральному майдані й окремих вулицях, що до нього прилягають, так як це відбувається в усіх містах країн Європи», – наголосив він.

Майданчик для платного паркування транспортних засобів облаштують на вулиці Словацького – в районі Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка та на проспекті Волі, 2.

Окрім того, майданчики для платного паркування транспорту облаштують на вулиці Коперника, 8. Зараз це – закинута стоянка біля бару «Оболонь».

Натомість на перетині вулиць Єршова-Карбишева облаштують додаткові місця для стоянки автомобілів. Збір коштів за послугу з бронювання місць для стоянки автотранспорту на облаштованих місцях встановлюватиметься у четвер та неділю з 06.00 до 15.00.

Нагадаємо, в цілому в Луцьку до кінця 2021 року комунальне підприємство «АвтоПаркСервіс» планує організувати шість майданчиків для платного паркування автомобілів.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Оля Показати IP 15 Вересня 2021 11:29
Коли вже біля міськради зроблять платну парковку?
лучанин Показати IP 15 Вересня 2021 11:55
Давно пора!!!! І за 1-у год. стоянки 300грн. Може менше буде тих блях біля театру,а то,щоб пройти мусиш викрутасами ходити або стоїш поки вони попаркуються,чи виїжджають,бо ж їм першим потрібно,вони дуже зайняті,крутелики,а люди для них_сміття.
Пішохід Показати IP 15 Вересня 2021 13:55
Нарешті!!!!Давно треба було,взагалі,на ценральних вулицях теж,бо всі тротуари по по.Волі були зайняті машинами і потрібно було обходити по проїжджій частині.А біля Драмтеатру пройти не можливо!
чого_ниєте Показати IP 15 Вересня 2021 16:02
Де конкретно біля драм театру неможливо пройти? по парковці?))) Я за платне паркування, але замініть ці г..но-паркомати, які часто виходять з ладу, на нормальні, плюс безготівкова оплата. Тоді розказуйте про Європу і їх стандарти. А то кожен раз - шукай розмінні купюри, бігай по Кривому Валу на початок вулиці, аби заплатити, і т.п.
Поміркований Показати IP 15 Вересня 2021 21:09
А на Коперніка міськрада вкладала кошти в ту парковку, щоб тепер брати їх з людей?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus