USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Партія регіонів набере парламентську більшість у Раді, – Пронь

9 Жовтня 2008 15:02
Очільник Волинської організації Партії регіонів Петро Пронь вважає, що позачергові вибори – результат того, що Президент стояв осторонь усіх переговорних процесів і не наполіг на створенні будь-якої коаліції. Головний волинський регіонал у телефонному коментарі «Волинським Новинам» 9 жовтня висловив переконання, що синьо-білі можуть у новій Верховній Раді мати парламентську більшість.
Петро Пронь вважає, що Президент України стояв осторонь від процесів переговорів, незалежно від їх учасників. Якщо глава держави, на думку керівника волинських регіоналів, справді хотів відновлення так званої демократичної коаліції, то мав би зібрати політичні сили, вислухати їх і виступити суддею. «А Віктор Ющенко із БЮТ взагалі не хотів зустрічатися», – зазначив політик.
Окрім того, як переконаний пан Пронь, «можна було йому як Президенту стати учасником переговорів між БЮТ і нашою силою, якщо необхідним було створення будь-якої коаліції.
За словами голови Волинської організації Партії регіонів, новопризначені вибори – викидання людських грошей на вітер. Однак, прогнозуючи результати волевиявлення українців, Петро Пронь висловив сподівання, що регіонали отримають парламентську більшість.
«Ми і на останніх виборах думали її взяти, але завадила низька явка у східних регіонах України. Якщо попрацюємо над цим – говорити про коаліцію у ВР не доведеться, бо Партія регіонів набере парламентську більшість у Раді», – наголосив очільник волинських синьо-білих.
З проводу нових сил у парламенті пан Пронь зазначив, що ПП «Єдиний центр» стовідсотково не пройде. Та й ВО «Свобода», на його думку, не дотягне до 3%. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Молодиця Показати IP 9 Жовтня 2008 15:49
Петро Якович, Ви найкращий, я за Вас. Мені хотілося б щоб і Ви мій любий пане Пронь попали до стін ВР. P.S: Ющенко - біда для України....
Братан Показати IP 9 Жовтня 2008 16:00
Ну, якщо виборців на Донбасі помножити на 3, то баба Прося прав, а якщо Грицюк запропонує заступника, то Юля не за горами.
Killer Показати IP 10 Жовтня 2008 08:33
Мріяти не заборониш! 226 за БЮТ!!!
Аль Джазіра Показати IP 10 Жовтня 2008 09:33
Пан Пронь провий у тому, що ці вибори повне лайно, яке ллється з Банкової. А результати виборів будуть такі:ПР - 34,5% БЮТ - 33%,Блок Литвина - 7,3%,СПУ-6,8%,КПУ-5,4%, Народна Самооборона-3%
Знайка Показати IP 10 Жовтня 2008 10:13
ПР набере більшість в опозиції :-))))))))))))))))))
Для Аль Джазіри Показати IP 10 Жовтня 2008 10:36
І де ж у нас стільки лівого виборця набереться? 6,8% це для СПУ і КПУ разомвзятих... Та й НУ не варто скидати з рахунку і Свобода має шанси три відсотки подолати. А от Самооборона мабуть з ЮВ в блок підуть - і гроші є, і вірно служили, і ризикувати не схочуть.
Вінстон Показати IP 10 Жовтня 2008 11:22
все може бути так як ви пишете! Але є одне АЛЕ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus