USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Пасажирка маршрутки розповіла, як трапилася ДТП поблизу «Там-Таму»

24 Травня 2016 15:33
Постраждала внаслідок ДТП, що трапилася поблизу "Там-Таму", Олена розповіла про те, як трапилася аварія.

У той момент, коли маршрутка № 47 в'їхала в паркан, дівчина була всередині салону. Вона стверджує, що маршрутка все ж таки була несправна. Про це вона 24 травня розповіла Конкуренту.

Нині дівчина перебуває в одній із луцьких лікарень і пробуде там ще мінімум тиждень. В Олени діагностували струс мозку, тілесні ушкодження та наклали три шви на обличчя.

Олена розповіла, що сіла в маршрутку № 47 біля школи № 13. Спочатку планувала сідати біля водія, однак потім передумала і сіла на заднє сидіння. Маршрутка не була переповнена. Десь на вулиці Набережній водію маршрутки після зупинки не вдалось одразу ж завести транспортний засіб. Потім не вдалося одразу рушити й після світлофора біля ЦУМу. Такі проблеми супроводжували транспорт ледь не на кожній зупинці.

"Можливо, це єдина провина водія в тому, що не дивлячись на те, що не може завести одразу транспорт, він все ж продовжував їхати. Він до когось дзвонив, говорив про проблеми з транспортом, питав, що робити. Можливо, якби він висадив нас, пасажирів, все було б інакше. Мені особисто дуже шкода водія, адже він так само постраждав, як і я. До того ж, яка велика відповідальність лягла на нього", – зазначила Олена.

Момент аварії дівчина не пам'ятає детально. Щоправда, вона зауважила, що після мосту, який з'єднує проспекти Соборності та Перемоги, маршрутка почала стрімко набирати швидкість, а тоді її занесло на паркан і на неї впав рекламний щит.

"Я вдарилась, очевидно, обличчям об сидіння, що було попереду мене. Коли приїхала швидка, то я була першою, кого винесли із маршрутки", – розповіла Олена.

Щодо того, чи підрізав водія інший транспортний засіб, дівчина ні стверджувати, ані заперечувати не стала. Повної вини водія в тому, що трапилося, вона не вбачає. І додала, що власник транспортного засобу пообіцяв покрити їй всі витрати на лікування: частину страховкою, а частину за рахунок підприємства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
транзитний пасажир Показати IP 24 Травня 2016 17:49
Техніка безпеки, справність транспорту і життя пасажирів - це не головне для перевізника. Головне - гроші! Тому й возять людей не автобусами, а скотовозами. Придивіться до маршрутів Луцького району: автобуси з одними дверима, що заборонено правилами техніки безпеки при перевезенні пасажирів, або й ці двері не закриваються. В інших - задні двері по півроку заклеєні скотчем з гаслом" "Двері не відкриваються!". На так званих тендерах виграють ті, хто платить "налічку". Незабаром возитимуть людей на мітлі, як возить у казці Баба Яга.
старец Показати IP 24 Травня 2016 18:14
на все місто людських машрутр шт. п ять інше або лайно або як я дав назву сараї, Міский транспорт це обличчя міста, првда мер???
АС Показати IP 24 Травня 2016 18:26
А чому шкода водія? Його пожиттєво позбавити водійського посвідчення замість того щоб людей висадити він їхав і молився телепень жах хто в Луцьку працює інші не кращі гірші за них таксисти їздять як хочуть де хочуть з своїм шансоном і папіросами скоро ми побачим реальнішу аварію з жертвами і це буде початок кінця
LuBart до АС Показати IP 25 Травня 2016 10:44
невже важко ставити розділові знаки? я бачу лише ребус з набору слів, в яких, можливо, й прихований зміст...
Оксана Показати IP 24 Травня 2016 19:42
Дівчина сиділа на задньому сидінні і чула усі розмови водія??? Хороший слух має...не виникали би такі питання, коли вона спереду би сиділа.....
Андрій Показати IP 24 Травня 2016 20:48
Поїдьте в східні області і подивіться які маршрутки їздять там, а потім розказуйте про сараї. Нарахунок таксистів- користуйтесь нормальними фірмами, де їздять справні автомобілі, які проходять періодично перевірку. Проблемою є відсутність культури водіння, безнаказаність водіїв за порушення і прості нікому не потрібні "понти" мажорів і малолітніх піжонів водіїв, якому папік купив тачку.
Анонім Показати IP 24 Травня 2016 20:53
Меле що небудь
Читач Показати IP 24 Травня 2016 22:14
Цікаво чи мали пасажири білети, щоб довести факт проїзду, та отримання компенсацій?
Олег до Читач Показати IP 24 Травня 2016 22:45
Потерпілим пасажирам немає потреби додатково доводити факт проїзду у тій маршрутці, оскільки з місця ДТП їх забирали карети швидкої допомоги. Факт ДТП зафіксований, а далі - слідство, позови про відшкодування МАТЕРІАЛЬНОЇ та МОРАЛЬНОЇ шкоди.
я до Читач Показати IP 24 Травня 2016 23:21
А де ви бачили білети в маршрутних таксі? Наші водії їх не дають, бо приховують реальну картину з кількістю пасажирів у салоні, так від податків ховаються.
серж Показати IP 25 Травня 2016 00:13
???
Алеся Показати IP 25 Травня 2016 08:31
Ви всі такі розумні тільки сидите і тут лялякаєте,а чого та Олена не вийшла з маршрутки як бачила що вона поломана-зажала ще заплатити 3 грн
Віталій Показати IP 25 Травня 2016 09:31
Напевно дівчина не розуміє, що несправність із заведенням мотору не може вплинути на те щоб занесло автомобіль. Це дуже тупо таке описувати.
лучанин Показати IP 25 Травня 2016 09:59
дочго тут приховувати білети. Є план, заправка, решта
Віталька Показати IP 25 Травня 2016 10:01
Нещасні випадки трапляються. Від людського фактора нікуда не дітися. А от що робить така нестійка та небезпечна споруда посеред дороги, в цьому ще треба розібратися!
! до Віталька Показати IP 25 Травня 2016 22:48
Добре що споруда, а не натовп людей який з права та ліва чекає на маршрутки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus