USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чоловіка, в якого стріляв нардеп Пашинський, визнали потерпілим

7 Лютого 2017 09:14
Печерський райсуд Києва визнав В’ячеслава Хімікуса, в якого стріляв нардеп Сергій Пашинський, потерпілим.

Про це повідомила його адвокат Марина Паринова у Facebook.

“Отримали повний текст ухвали Печерського районного суду 1 лютого. Суд констатував, що В’ячеслав Хімікус має статус потерпілого”, – написала вона.

«Це і стало підставою для задоволення нашої скарги щодо ознайомлення з матеріалами досудового розслідування», - повідомила Паринова.

Натомість вона підкреслила, що в обласній прокуратурі досі не визнали її підопічного потерпілим.

Нагадаємо, ввечері 31 грудня голова комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки і оборони і депутат від «Народного фронту» Сергій Пашинський прострелив ногу нетверезому чоловіку, який погрожував йому вбивством. Інцидент стався після того, як Пашинський попросив чоловіка увімкнути аварійку на дорозі.

Жертва стрілянини на дорозі під Києвом В’ячеслав Хімікус твердить, що народний депутат застосував вогнепальну зброю не за правилами. Чоловік заявив, що нардеп не здійснював попереджувального пострілу вгору, а цілив у груди і лише завдяки щасливому збігові обставин куля влучила жертві в ногу. 13 січня відбувся 10-ти годинний перехресний допит, на якому Пашинський зізнався, что вистрелив, стоячи на ногах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus