USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Паспортистам в Луцьку, які брали хабарі, загрожує до 10 років

16 Квітня 2015 09:14
Сюжет про луцьких паспортистів зняла служба новин ICTV. Ідеться про працівників районного сектору міграційної служби.
Дохід з одного паспорта для хабарника становив - до 300 гривень.

Утім звинувачені свою причетність до незаконної діяльності зперечують. Кажуть, гроші - їх особисті.

Однак, згідно із законодавством порушникам загрожує до 10 років позбавлення волі, - ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, підозрювана у хабарництві працівниця міграційної служби Грищук Галина звернулася в Апеляційний суд Волинської області, аби їй повернули конфісковане майно. Феміда виявила прихильність до жінки, яку зловили на «гарячому».

Окрім того, 9 квітня стало відомо, що працівники управління державної міграційної служби в області таки понесуть відповідальність за те, що виготовляли закордонні паспорти за подвійними тарифами. Обласна прокуратура довела неправомірність дій паспортистів у суді. А тому дісталось усім причетним до цієї справи службовцям: окремим – догани, а комусь – і позбавлення рангу.

Детально - в сюжеті:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
паспортистам Показати IP 16 Квітня 2015 09:33
Що значить догани, позбавлення рангу?! А за грати всіх!!! Щоб решта знали і боялись!
Аня Показати IP 16 Квітня 2015 09:54
Взяли щуку і вкинулим в річку.Ото наказали хабарників.Далі крадіть,бо жити ж їм треба нормально, а не виживати і здихати
Своя Показати IP 16 Квітня 2015 09:55
Доречі, а де зараз можна паспорт поміняти і новий зробити, зі старого місця вони ж ніби переїхали?!
кент Показати IP 16 Квітня 2015 10:15
Галина Миколаївна бездоганна. Це однозначна провокація. Вбешнікам треба був показник. ЗАЯВНИКИ-ПОТЕРПІЛІ подставка.
Andy Показати IP 16 Квітня 2015 10:25
Брехня, що лишніх грошей в Луцькому районному секторі ДМС не беруть. Всі корупційні схеми залишились. Одних звільнили, а інші гребуть по новому. Пані Щербатюк Алла, яка працює в.о. начальника Луцького районного сектора ДМС так говорила на камеру мало не заїкалася. Ії також змушують приймати участь в корупційних діях і сьогодні. І вона про це прекрасно знає. Я особисто здав документи на виготовлення закордонного паспорта, документи в мене прийняли, але паспорт не роблять бо чекають коли заплачу додаткові кошти. У зверненях до прокуратури і міліції толку немає. В Луцьку всі кришують один одного і пишуть відмазки, що порушень не вбачають. Накрили цю багадельню виключно із-за того, що задіяли правоохоронних працівників не з нашої області. За це потрібно подякувати не байдужому прокурору Волинської області пану Максимчуку Вадиму Івановичу, який прореагував на наше колективне звернення. А в Луцьку при веденні цієї справи наші "доблесні правоохоронці" зуміли вивести все керівництво ДМС з під обвинувачень про створення злочинної групи і з почестями відправити на пенсію і зам начальника Чернишова і начальника Бандуру М.А. Коротке резюме з допису: Якщо вас грабують державні органи - розслабтесь і платіть гроші (в кожній відписці присутня ця фраза). Наш висновок, як громадян України, що наступні органи: 1. ДМС 2. Прокуратура 3. Міліція реформуванню не підлягають. Потрібна повна заміна персоналу з забороною займати працівникам , які до сьогоднішнього дня працювали в них будь яких посад чиновників та держслужбовців. Запрошую в групу у фейсбук "Паспорт за 170 грн. Волинь" там про це написано детальніше. Змінюєм країну разом.
Анна до Andy Показати IP 16 Квітня 2015 11:14
В мене до Вас питання хто Вас фінансує? У Вас одна проблема паспорта?
Анна Показати IP 16 Квітня 2015 11:09
Для оформлення Закордонного паспорта звертатись групу у фейсбук "Паспорт за 170 грн. Волинь" а не до Міграційної служби!
кур Показати IP 16 Квітня 2015 12:13
Всіх хабарникив на стадіон і розстріляти,як це зробив Піночет. Інакше ми не очистимся
Ігор Показати IP 16 Квітня 2015 12:21
Поставте одного чесного міліціонера біла офісу міграційної служби. Фактів зловживань і свідків зберете не на одну кримінальну справу. Було б бажання.
Вах Показати IP 16 Квітня 2015 13:05
Гарненька Галина, як кримська няша...
Анонім Показати IP 16 Квітня 2015 13:52
все бабло як йшло так і йде на гору,а це говоріння по телебаченню не змінить ситуацію, оскільки влада боїться не власного народу(від якого можна з грошима втікти до інших країн), а мафії і олігархів,які скрізь дістануть, а демонтувати систему не входить у їх плани -ця система зробила їх "небожителями" і вони себе чудово почувають і зараз. Майже всі, хто крали при янику сидять далі на теплих місцях, під гарачу руку інколи потрапляють "дрібні гвинтики" - їх не шкода, можна легко і швидко замінити і зайвий раз "продемонструвати боротьбу з корупцією". При бажанні влади можна було б легко і швидко зламати кістяк цієї системи, але бажання такого не спостерігається, є лише показуха.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus