USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Патрульного у відрядженні шокували умови житла в Ковелі

10 Березня 2018 21:13
Співробітників патрульної поліції відправили у відрядження до міста Ковель, де надали їм жахливі умови життя, пообіцявши виплатити грошей.

Про це повідомляє співробітник поліції Валентин Калениченко на своїй сторінці в Facebook.

"Керівництву Національної поліції присвячується! Моє відрядження в Ковель, або реформа патрульної поліції очима з середини! Місто Ковель, чудове місто на Волині і там, за задумом керівництва Національної поліції та Департаменту патрульної поліції прийшов час почати роботу патруля. Але от біда, місцева молодь досить скептично поставилася до такого пориву керівництва Нацполу і вирішила, що 8000 гривень на місяць, це не та сума, заради якої вони будуть віддавати свої найкращі роки службі в патрулі", - пише автор та пубілкує фото з умовами свого житла.

За словами поліцейського 03 лютого 2018 року перші патрульні Ковеля урочисто прийняли присягу. Однак їх було не більше десяти осіб.

"Керівництво, співробітників інших підрозділів і інших патрульних добровільно-примусово відправили сюди працювати з Луцька. Але і цих людей мало, тому було прийнято рішення відправити 40 осіб з інших міст України, в тому числі 30 патрульних з Києва", - додав Калениченко.


Валентин каже, що, прибувши на місце проживання, він і його колеги були шоковані.

"Фото, які я додаю, не передають той жах і відсотків на 20. Температура в кімнатах не перевищує 15 градусів, гаряча вода відсутня, в деяких кімнатах відсутні навіть розетки, двері в кімнатах не закриваються, відсутні замки, в коридорі протяги, про санвузлі я взагалі мовчу. І тут ми маємо прожити цілий місяць. Після багатьох спроб довести проблему до керівництва, нам тільки пообіцяли давати гарячу воду з 21 до 22 години і на пару градусів підняти температуру в кімнатах. Як нам повідомили, що на наше проживання держава не виділяє кошти і це все, що нам можуть зробити. Мабуть, для таких як ми, грошей немає. Телефонний зв'язок тут працює через раз, про інтернет я взагалі мовчу", - обурився правоохоронець.


Патрульний також додав, що 9 березня опалювальний сезон прикрутили. "Таким чином нас "мотивують" на результат. Також нам обіцяли виплатить авансом добові аж до 60 грн. у добу, але так і не виплатили. Форму і білизну попрати ніде, помитися ніде, на харчування грошей немає! Так от, в яких умовах ми тут живемо, так і будемо працювати, або взагалі не будемо! Мотивуйте нас далі! І ще не забудьте в черговий раз нагадати нам про корупційні ризики", – підкреслив Калениченко.

Він зазначив, що люди повірили в реформу, залишивши вдома дружин і дітей, і поїхали виконувати свої службові обов'язки, але керівництво кинуло своїх співробітників напризволяще.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 34
Роман Показати IP 10 Березня 2018 22:00
що не зрозуміло, вони таким чином закаляють нову корупційну поліцію, яка ще більше ефективніше буде брати з людей бабос... яка ж нормальна адекватна людина зможе себе адекватно поводити в суспільстві живучи в такому гівні...
987 до Роман Показати IP 11 Березня 2018 11:57
Де набрали цих гламурних вил*пків, вони забули видно що всі отримали житони ЗС України та дали присягу, у відрядження їх в АТО під міст в палатку на три місяця. Оце реформа...
51 омбр Показати IP 10 Березня 2018 22:17
Цього шановного пана б в пыхоту(51 омбр) як ми жили в польових умовах у 2014 році
Анонім до 51 омбр Показати IP 10 Березня 2018 22:46
вам І ВАШИМ РОДИНАМ льгот надавали на три покоління вперед, ще і ксіви УБД В ПРИДАЧУ..
сумнів до 51 омбр Показати IP 10 Березня 2018 23:04
По-перше, я, звичайно, за те, щоб кожен мав гідні умови до життя, але таки, дійсно, по його скаргах одразу зрозуміло, що навіть строкової служби в армії не проходив. І це, прямо кажучи, до таких "фахівців" не викликає поваги. Що це за така поліція? - Це вам не селфі клацати! Як так зле, то ще можна поїхати у відрядження у Донецьку і Луганську області. Там зараз значний недобір поліцейських кадрів. Про тамтешні умови проживання за власний(!) рахунок взагалі годі говорити, - у вас ще хороми, повірте. Але ж чомусь захотілося у безпечній Волині пересиджувати. По-друге, ще досить молодий і не пізно щось змінити: якщо палкий патріот - то у війську теж служба і завжди вам раді, а якщо ні, ну то саме час йти в широкий світ і заробляти гроші руками або мізками, якщо звісно вони є. По-третє, не потрібно було гнатися за відносно легкою і високою гривнею з такими ілюзіями і свідомістю зітканою з погроз про можливість реалізації корупційних ризиків, - система вас з"їсть швидше у потрібний момент, ніж ви про це подумаєте . Насправді у поліції собача робота і завжди не буває тільки біла полоса. Новоспечені поліцейські, піар влади на так званій реформі поліції вже закінчився, принаймні пік давно пройшов. А ваші скарги про мотивацію взагалі смішно виглядають, - ви, мабуть, американських фільмів про корпоративну культуру передивилися.
Льоня до 51 омбр Показати IP 10 Березня 2018 23:40
Навоювали герої багато
здравомислячий до 51 омбр Показати IP 11 Березня 2018 00:28
1)У Луцьку і Ковелі війни нема.2)Нема чого рівняти військового з поліцайом-це різні професії!Поліцай не на війні!3)Держава має надати гідні умови проживання для своїх найманих працівників.Оце то поліцейська реформа!Результати на фото!Керівники просто знущаються над поліцаями.Одним словом БЄЗПРЄДЄЛ!
777 до здравомислячий Показати IP 11 Березня 2018 12:04
Так було і буде, де старі менти, заберіть дітей з вулиці бо впадуть перечіпляться та колінце травмують, а мами збоку не має...
До Романа Показати IP 10 Березня 2018 22:27
Можливо хтось з ваших знайомих був мобілізований у квітні 2014 року в 51 омбр ( нині не існує) нехай вам розкажуть подробно про польові армійські умови.Це порівно виглядає ЄВРО.
Max Valter до До Романа Показати IP 10 Березня 2018 23:38
У Луцьку і Ковелі не війна. Це по перше. По друге, не рівняй професію поліцейського і військового. По третє, не потрібно дивитись на інших, і якщо у когось гірше, то ти ніби не маєш права просити кращого. ВТФ???
Аваков Показати IP 10 Березня 2018 22:37
А що ти думав,що отак став копом і зразу тобі джакузі в президентському номері??
Лучанин Показати IP 10 Березня 2018 22:45
Це чудово, що нинішні поліцейські не мовчать! Зміни є, і це на краще! Сподіваюсь це якось поможе..Жах, в який ще країні таке ставлення до поліцейського???
Дмитро Показати IP 10 Березня 2018 22:49
а вони шо на курорт їхали, сьогодні в мережі показали як живуть військові на полігоні широкий лан https://www.ukr.net/news/details/society/61758253/1/...оце жах, і мовчать бо слуба така і мріють про твкі умови як в патрульних , і зарплата в них не більша,а тут соплі розпустив, тепличні умови їм подавай..
Лучанин до Дмитро Показати IP 10 Березня 2018 23:08
Ти відрізняєш професію патрульних та військових? Чи для тебе одне й те саме, і якщо одні в окопах холодних та сирих, то патрульним вже кращих умов не треба, і пох*й, шо Луцьк - не фронт. Геть вже, чи шо? Це із серії, вам шо, 8 тис мало, пів країни отримує 3700, а ви більше просите. "Соплі розпустив"...а ви мовчіть. Так може щось і намовчите...мда. Отак цей й*баний совок і мовчав десятки років, тому зара так і живемо...
Власкор Показати IP 10 Березня 2018 22:52
Наша Галя балувана...
Таня Строцюк Показати IP 10 Березня 2018 23:38
Столичні копи обіср*лися
Ліцеїст Показати IP 11 Березня 2018 00:32
Так цеж славний санаторій "Турія", якій було передано військовому ліцею, а діти там і навчаються і живуть, ось так ставиться наша влада до правоохоронних органів та майбутніх офіцерів (ліцеїстів).
Дмитро Показати IP 11 Березня 2018 02:22
Модельці подіум не сподобався.. І згадуй як атестація проходить, як люди служили. Приїхати у відрядження і жити в гуртожитку бкзкоштовно це розкіш, цінуй систему, вона тебе не забуде і при видачі відрядних згадає.
Андрій до Дмитро Показати IP 11 Березня 2018 10:48
Дімас, твоя влада вже не краде, а грабить! Чим більше ми мовчимо і терпимо, тим більше в них азарт під гаслами великих реформ. «Німий на панщину іде!»
Лучанка Показати IP 11 Березня 2018 07:12
жах які у вас бачення і реформи і покращення і ніколи не буде Україна кращою якщо ми так оцінюэїємо все що в ній є! старе уже відживше і не в поліцейському справа а в нашомумисленні і свідомості. Пхаємося і інші деержави бо там краще, хоч почуваємось найманцями, а що зробили ви в тут, що б було краще... Не так все погано в державі якщо мери олігархи живуть в ПАЛАЦаХ. а чому поліцейський не повинен жити в нормальних умовах і будь з нас також. Якщо мовчати і ось так писати, то ті смерті були марні, і шкода що ті які були в окопах і саме вони, не зрозуміли чого вони там були.... і виходить що ніхто з цих писак,напевно і інші такої ж думки , і говорити що ми живемо на 3700 а ти захотів на 8000 це капець, Влада на такі кошти туалетний папір не купляє бо користуються дорожчим.Всі мають право на 8000-20000 і більше від досягнень, знань і виконаної роботи. А ви натомість щоб підтримати і разом військові-поліція і мещканці піти до Кіндера і депутатів і зробили уже щось краще уже тут тут тут... ,бо в в окопах такого не зробиш, так і не здатні, ось в цьому і наша біда .......... То й поліцейський поїде а те що зробите краще залишиться тут в Ковелі і до Києва не поїде, але такі як Ви такого ніколи не зрозумієте.....
Чаушеску Ф.Ю. Показати IP 11 Березня 2018 07:46
Чому ніхто не піднімає питання , як і в яких умовах живе більшість молодих спеціалістів після закінчення вузу, які поїхали по направленню в інші міста і села, та і люди зрілого віку в нашій корумпованій державі ???? Неподобається нехай винаймає як військові , лікарі вчителі та інші в рази з меншою зарплатою . Я за, щоб всі жили так як: - народні депутати в Києві ...!!! Такі умови стоворює всьому народу України наша "народнообрана " і "проєвропейська" влада , списуючи все на війну , путлєра .!!! Самі і їх сім'ї живуть і жирують сьогодні , а нас годують світлим майбутнім. Тому в найближчий час перед виборами "згадають" про народ , гори всього наобіцяють і переважна більшість людей цьому повірять і знову оберуть тих самих тільки в інших "шкурах" . Будьте в кінці-кінців мудрими , хватить бути наївними ...
102 до Чаушеску Ф.Ю. Показати IP 11 Березня 2018 12:13
А чому вони, педагоги, медики і ін. молоді специ, самі не піднімають цього питання до влади, поліція має піднімати їхні проблеми Га... , Були рабами і не можемо ніяк викоринити з душі ... поманили доларом і вже влада хороша, робити нічого не треба, краще біля компа нагадити .... Міняйте мислення починайте з себе і все відрау не зміниться але якщо мовчати то ніколи не зміниться і наші діти ліцеїсти будуть жити в цвілі.... так так Дмитро... писака
Сергій до Чаушеску Ф.Ю. Показати IP 11 Березня 2018 21:57
Тому важливо, щоб мали право голосу тільки ті хто сплачує податки (платники податків). Не мають право: студенти, армія, поліція, держслужбовці та ПЕНСІОНЕРИ!!!, які в силу зубожіння голосують за гречку.
До аноніма від 51 ом Показати IP 11 Березня 2018 07:58
Я посвідчення УБД не виробляв принципіально і пільги так само . Без посвідчення УБД наполовину легше на душі перед реальними( не по аватарії) загиблими в АТО, а таких шо я знав особисто (не тільки з 51 омбр) не менше 20 чоловік. АЛЕ ВАМ ЦЕ НЕ ПОНЯТИ.А взагалі я закрив служби в піхоті більше 20 років.
До лучанина від 51 Показати IP 11 Березня 2018 08:17
Поліцейський тоже тіпа військовослужбовець (25 років пенсія і пенсія в 45 років) так шо має стійко переносити всі тяготи та лишения воинской служби.Це не американський де поліцейський служить майже пожитєво.
Трошки законодавства до До лучанина від 51 Показати IP 11 Березня 2018 12:09
Особи, які мають спеціальні звання середнього і вищого складу поліції, залежно від присвоєних їм спеціальних звань перебувають на службі до досягнення ними такого віку: 1) до підполковників поліції включно - 55 років; 2) полковники, генерали поліції - 60 років.
Ковельчанин Показати IP 11 Березня 2018 08:54
Це ще раз доводить, що ці реформи тільки пиль в очі європейців. А на справді все залишилось по старому...
Столічним Показати IP 11 Березня 2018 09:10
Взага сумніваюся, що чоловік, який написав статтю має вищу освіту по спеціальності і проходив реальну практику, (топтав землю, підшивав справи, проводив подвірний обхід і т д), інкубаторець. До речі іноді ще потрібно на адресі стояти і ще в поліції стрілятьіноді
Б Показати IP 11 Березня 2018 09:50
Читаєш такі пости і думаєш кого понабирали.
Анонім до Б Показати IP 11 Березня 2018 12:15
а ви чого тут сидите перед монітором ідіть і покажіть клас.... професіонал......
Сергій Показати IP 11 Березня 2018 10:20
Молодий чоловік, активний, прогресивний, зробив свій вибір, охороняє громадський порядок, робить свій внесок для суспільства , а також показує той побуд у якому проживає і цей факт наводить на думку, а якого рівня свідомості люди прийдуть працювати, щоб їх влаштовували такі умови, так і буде відноситись до своїх обов'язків. ЗМІНИ ПОЧИНАЮТЬСЯ З КОЖНОГО ОСОБИСТО. Валентин, розвиток це постійні зміни. Молодець!
Дід Показати IP 11 Березня 2018 10:56
Шановні дописівачі працівники поліції в м.Ковелі були забезпечені безкоштовним житлом в нормальному готелі, після того як вони трішки ,,почудили,, їх власник попросив звідти , то хто ж їм тепер виноватий, раніше потрібно було думати.
Олександр Показати IP 11 Березня 2018 13:30
Хай приїдуть в луганську область і глянуть в яких умовах перебувають у відряджені співробітники поліції які на 3 місчці приїхали для стажування а за воїнів АТО я мовчу ..
Апрон Показати IP 11 Березня 2018 15:36
Ви ще не бачили в яких умовах працівники ДСНС живуть у відрядженнях!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus