USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Павлівський пивзавод» не реконструювали вже десятки років

10 Березня 2013 13:02
Алюмінієві танки, де вистоюється пиво на «Павлівському пивзаводі», не замінювали практично з часу заснування підприємства.
Про це розповів директор ТзОВ «Павлівський пивзавод» Юрій Пікута, - йдеться у «Віснику Волинської облради» за 9 березня.
За словами керівника, роком заснування підприємства «Павлівський пивоварний завод» прийнято вважати 1904-ий.
«Всі ці підвальні приміщення з того часу. Вони існують, скажем, там на реконструкцію нічого не проводилося, ну, так – косметичні ремонти. А оці всі танки алюмінієві, де пиво вистоюється, це все з тих часів. Зараз ми по-трішки оновлюємо, тому що багато пройшло. А з часом і метал старіє. Реконструкцію проводим кожен рік власними коштами», - зазначив Юрій Пікута.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Пивне серце Показати IP 10 Березня 2013 13:23
Якщо завод заснований в 1904 році, то не реконструювали вже сотні років))))) Щось дуже я сумніваюсь, що в 1904 році пиво вистоювалось в алюмінієвих ємкістях. Не було такого тоді, не було.
Сергiй Показати IP 10 Березня 2013 15:57
В Iваничах все було! Iваничiвська мафiя люмiнь ще до його вiдкриття мала)) А пиво дiйсно гарне!
химера Показати IP 10 Березня 2013 16:58
Мафія Іваничівська,а особливо теперишня про люміній знає так само як і про чугуній бо самі такі. Проте нічого не петраючи кругом носа сунуть,а що до пива Павлівського то власники молодці.Дійсно якісний продукт пропонують.Скоро чавунолюмінеголові район до ручки доведуть,а пиво залишиться.
Руслана Показати IP 10 Березня 2013 20:05
Звичайно, капітальної реконструкції не робили, але обладнання сучасне таки там поставлено!!!
Че Показати IP 11 Березня 2013 10:53
ТзОВ "Павлівський пивоварний завод" був створений на початку 2000 р.р. шляхом банального "кидка" акціонерів. Його попередник ВАТ "Павлівський пивзавод" вніс до статутного фонду цього ТзОВ основні засоби будівлі, обладнання транспорт і т.п., а інші учасники Пікута і К - "мусорні" акції одного ЗАТ, яке через пару місяців було оголошено банкрутом. Ось така Іваничівська мафія.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus