USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Перед приїздом Байдена в американському місті обвалився міст

30 Січня 2022 14:21
В американському місті Піттсбурґ, що в штаті Пенсільванія, впав півстолітній міст. Частини переправи полетіли вниз із 40-метрової висоти, коли нею проїжджали шість транспортних засобів, зокрема пасажирський автобус.

Про це 29 січня йдеться у випуску ТСН. 19:30.

Зазначається, що внаслідок інциденту постраждали щонайменше десятеро людей.

За словами очевидців, щоб витягти декого з потерпілих, їм довелося формувати живий ланцюг. Окрім того, надзвичайники задіяли 30-метрову мотузку.

Дорогу до переправи нині перекрили, як і газопровід, розташований під мостом. Правоохоронці з'ясовують, що саме стало причиною аварії, і додають, що лише у вересні півстолітня переправа пройшла перевірку на міцність.

За збігом обставин, міст у Піттсбурзі завалився за кілька годин до візиту президента США Джо Байдена. Американський лідер саме мав обговорювати проблеми з інфраструктурою та виділення коштів на її відновлення. Політик особисто відвідав місце аварії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Віталька метрофоб Показати IP 30 Січня 2022 14:51
Я можу помогти - стікляний забабахаю!
777 Показати IP 30 Січня 2022 15:31
Владимир Владимиович,ну на фига?!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus