USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Перед вбивством Вороненкова викрали його водія

29 Травня 2017 17:02
Напередодні вбивства екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова його водія викрали в Білорусі співробітники ФСБ Росії.

Про це вдова Вороненкова - Марія Максакова - заявила в ефірі телеканалу ZIK, передає Кореспондент.

«Їде наш водій напередодні, перетинає кордон Білорусі... На блокпосту Гомеля зупиняють водія, і туди викликаються нібито прикордонники, а насправді приїжджають два автобуси з ФСБшниками, нашого водія крадуть. Я можу навіть назвати прізвища цих людей. Вони викрали людину на території Білорусі, конвоювали її назад у Брянську область», - сказала Максакова.

За її словами, водія допитували протягом 12 годин.

«Його позбавили засобів зв'язку, не годували, не давали спати, задавали безліч питань... Коли в результаті Влад (водій) все-таки перетнув кордон України і приїхав в цей же самий ранок до Києва, у Дениса сталося якесь полегшення ... замість того, щоб подумати, для чого все це було, коли крадуть людину з території іншої держави. Хтось буде це розслідувати?» - розповіла вдова.

На думку Максакової, цей факт повинні розслідувати білоруські органи.

«Після цього мені будуть говорити, що російські спецслужби, ФСБ не мають відношення до того, що сталося? Вони були настільки всередині всього... Як вони це зробили, вони це зробили - не можу сказати, але це точно абсолютно входило в коло бажань», - сказала вона.
Нагадаємо, Вороненкова вбили 23 березня в центрі Києва. Його охоронець тяжко поранив нападника, який невдовзі помер у лікарні. Незабаром з'ясувалося, що кілером був громадянин України Павло Паршов.

Окрім того, як повідомлялося, загиблому екс-депутату Держдуми Російської Федерації Денису Вороненкову перед вбивством надходили погрози з території Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus