USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Переможець голосування на сайті «Волинських Новин» отримав MP3-програвача. ФОТО

11 Березня 2009 08:54
Автор найцікавішого та найнеочікуванішого запитання в чаті на сайті «Волинських Новин» – журналіст служби інформації Волинської ОДТРК Олег Криштоф – отримав від редакції інтернет-видання спеціальний приз – MP3-програвач.
Після чат-конференції Луцький міський голова Бодан Шиба визначив шість запитань, які, на його думку, були найбільш оригінальними або несподіваними. Однак виокремити з них те, яке «подарувало» його автору MP3-програвач, «Волинські Новини» запропонували відвідувачам сайту шляхом голосування, яке тривало сім днів.
У голосуванні на нашому ВЕБ-ресурсі взяли участь 1323 користувачі. Найбільше відвідувачів підтримали запитання, яке задав міському голові журналіст служби інформації Волинської ОДТРК Олег Криштоф – 36,1% (478 голосів). Запитання-переможець звучало так: «Про «Старе місто». Поляки звісно добре будували, деякі хати ще років сто можуть простояти, а от в деяких будинках валяться стіни. Там живуть люди, може статись лихо. Що Ви про це думаєте?»
Отримавши приз, Олег Криштоф зазначив: «Я задавав запитання, аби отримати конкретну інформацію. Хоча відповідь міського голови мене не зовсім влаштовувала, зате отримав приємну компенсацію».
«За мене в опитуванні проголосували всі мої друзі», – зізнався журналіст.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Назар правда Показати IP 11 Березня 2009 10:06
Вітаю колегу з перемогою!!!Хоча сам голосував за Мар'яну///

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus