USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Перевага ТОВ «Волиньгаз Збут» – оплата за електроенергію одним рахунком*

2 Листопада 2021 14:02
З жовтня 2021 року ТОВ «Волиньгаз Збут», який працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», надає можливість клієнтам – юридичним особам зекономити свій час і спростити ведення бухгалтерії.

Відтепер замість оплати двох рахунків – за послугу з постачання електроенергії та за послугу з розподілу електроенергії двом окремим компаніям – клієнт може сплачувати всього один рахунок, який виставляє персональний менеджер компанії-постачальника.

При цьому клієнт сплачує за послугу з розподілу в розмірі тарифу, встановленого НКРЕКП https://www.nerc.gov.ua/?id=37480, тобто в тому ж самому розмірі, як і при здійсненні оплати клієнтом безпосередньо оператору системи розподілу (ОСР).

Після запровадження нової моделі українського енергоринку діяльність з розподілу електроенергії та діяльність з постачання електроенергії здійснюють різні юридичні особи, кожна з яких має ліцензію на свій вид діяльності.

Розуміючи потреби клієнтів у економії часу та ресурсів, «Волиньгаз Збут» надає можливість укласти всього один договір з компанією-постачальником та взаємодіяти з питань оплати за обидві послуги (за послугу з постачання електроенергії та за послугу з розподілу електроенергії) лише з одним персональним менеджером.

При цьому, і за послугу з постачання з електроенергії, і за послугу з розподілу електроенергії клієнт може сплачувати згідно обраного ним графіку. Для клієнтів «Волиньгаз Збут» це три варіанти на вибір: попередня оплата, подекадна оплата і післяплата. У разі, якщо клієнт обрав попередню оплату, то до 25 числа місяця, що передує місяцю постачання, він отримує та сплачує єдиний рахунок за постачання та розподіл. У разі подекадної оплати клієнт оплачує рахунок 5, 15 та 25 числа місяця постачання, у разі післяплати – до 10 числа місяця наступного за місяцем постачання.

Довідка

ТОВ «Волиньгаз Збут» провадить діяльність на підставі ліцензії на провадження господарської діяльності з постачання природного газу №633 від 11.05.17 р. та ліцензії на провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу №1248 від 30.06.20 р. Ми надаємо послуги з постачання електричної енергії та газу побутовим споживачам, юридичним особам та бюджетним організаціям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
цікавий Показати IP 2 Листопада 2021 17:03
Коли почнете приймати показники лічильників газу?
Вася до цікавий Показати IP 3 Листопада 2021 10:25
Спробуйте через вайбер + додайте фото. У мене тільки так спрацювало нарешті.
Лучанин Показати IP 2 Листопада 2021 17:32
Коли буде виставляти рахунки згідно переданих рахунків а не зі стелі.
Віктор Показати IP 3 Листопада 2021 08:46
Спочатку наведіть порядок у роботі з клієнтами та розробіть прозору систему обліку спожитого газу. А то подяються одні показники, їх чомусь не враховують і виставляють рахунок по зовсім інших цифрах. Для чого тоді платити заробітну плату працівникам, які ведуть облік споживання ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus