USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Перевізники-страйкарі Луцька виїхали на маршрути

15 Жовтня 2008 17:07
Приблизно о 15.00 тролейбуси і маршрутки Луцького підприємства електротранспорту виїхали на вулиці міста, щоб здійснювати перевезення громадян. Про це 15 жовтня у телефонному коментарі «Волинським Новинам» розповів директор підприємства Іван Кубіцький.
По обіді, приблизно о 15.00, працівники Луцького підприємства електротранспорту припинили страйк і виїхали на маршрути, оскільки депутати міськради під час сесії виділили на погашення зарплати, якої вимагали мітингувальники, 1,5 мільйона гривень.
А з приводу претензій, які директору підприємства електротранспорту Івану Кубіцькому висловив міський голова Богдан Шиба, пан Кубіцький сказав, що «як і працівники, так і керівництво міста має з когось спитати, адже хтось має за щось відповідати». «Держава не виділила грошей, люди страйкують, а посередником між ними є директор підприємства. У цьому випадку –я», – наголосив він.   
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Дімич Показати IP 15 Жовтня 2008 17:59
Цікаво, а чому депуттати так просто розкидаються міськими коштами? Завтра ще хтось застрайкує, захоче зарплату щоб підняли, їм теж виділять? Тим паче що депо має n-ну кількість маршруток які приносять досить непоганий прибуток щодня!
Vic Показати IP 16 Жовтня 2008 00:54
А це так потрібно страйкувати постійно, коли щось не влаштовує. Інакше діла не буде!
Анонім Показати IP 16 Жовтня 2008 10:14
а взагалі це не страйк бо на рівні закону страйк це крайня міра і лише після проходження всіх примирних процедур! але простий народ не хоче вишукувати і копирсатись в законах. а профспілки не думають і не хочуть опікатись робітниками! А взагалі молодці що знайшли в собі волю на такий вчинок. А керівництво завжди буде старатись звинуватити владу і всіх інших хоча б самі набрались мужності відповідати за свої господарювання
Анонім Показати IP 16 Жовтня 2008 10:16
Депо заробляє шаленні гроші на рекламі але вони чомусь не йдуть на поповнення власного бюджету

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus