USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку оголосили конкурс на п’ять маршрутів

20 Червня 2018 10:34
В обласному центрі Волині оголосили конкурс на маршрути № 9а, 11, 14, 19, 24. Зокрема, замість маршруту № 4, з перевізником якого розірвали договір, до садівничого товариства «Калина» курсуватиме маршрут № 9а.

Про це йшлося 20 червня під час засідання виконавчого комітету міської ради

Як ідеться в пояснювальній записці до проекту рішення, у зв’язку із зверненням перевізника Зарецької Л.С. щодо розірвання договору на перевезення пасажирів за маршрутом № 4 виникла необхідність забезпечення перевезень пасажирів до СТ «Калина».

Відтак, КП «Луцьке підприємство електротранспорту» надало свої пропозиції щодо організації перевезення пасажирів до вищезазначених масивів за рахунок внесення змін до автобусного маршруту № 9а. Враховуючи погодження перевізника, а також те, що оголошується конкурс на перевезення пасажирів за маршрутом № 9а «Полонківська — с. Липини», пропонувалося внести зміни у вказаний маршрут в частині збільшення загальної кількості автобусів на 2 одиниці та продовження їх руху до СТ «Калина» у визначені графіком руху години.

Зокрема, відповідно до вимог пункту 12 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України, організатор перевезень прийняв рішення про недопущення до участі в конкурсі перевізників-претендентів, які подали до участі в конкурсі неналежним чином оформлені документи чи не в повному обсязі, а також такі, що містять недостовірну інформацію. У зв’язку із цим виникла необхідність у повторному оголошення конкурсів на маршрути № 9а, 11, 14, 19, 24.

Оскільки термін дії договорів по маршрутах № 9а, 11, 19, 24 закінчується 3 липня, а перевізники не визначені, пропонуємо до проведення конкурсу та визначення перевізників, укласти тимчасові договори на перевезення пасажирів по вказаних маршрутах із КП «Луцьке підприємство електротранспорту» та ПрАТ «Луцьке АТП 10701» відповідно до їх заявок.

Тож, своїм рішенням члени виконавчого комітету розірвали договір на перевезення пасажирів за маршрутом № 4, продовжили рух маршруту № 9а до станції «Калина», оголосили конкурс на маршрути № 9а, 11, 14, 19, 24, а до проведення конкурсу призначили перевізником на маршрутах №9а та №24 КП «Луцьке підприємство електротранспорту», а на № 11 та 19 - ПП “АТП №1”.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus