USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцькому пологовому будинку створили нове відділення

23 Березня 2021 13:59
У Луцькому клінічному пологовому будинку створили нове відділення та кабінет.

Про це повідомляють на сторінці медзакладу у Фейсбуці.

Як зазначають, Луцький клінічний пологовий будинок готується до підписання договору з НСЗУ на ІІ-ІV квартали 2021 року.

Так, для виконання вимог за пакетом медичних послуг за напрямом «Медична допомога новонародженим у складних неонатальних випадках» у закладі оновили матеріальну базу (придбали транскутанний білірубінометр та аудіометр для проведення аудіологічного скринінгу), створили відділення постінтенсивного виходжування для новонароджених з усіма комфортними умовами, організовали виходжування немовлят за методом Кенгуру, придбали сучасну мобільну рентгенівську систему, яку готують до експлуатації, та реанімаційні системи для новонароджених.

Із 1 квітня у пологовому будинку почне функціонувати катамнестичний кабінет на базі жіночої консультації, у якому будуть проводити спостереження дітей з групи ризику та допомогатимуть доглядати та лікувати немовлят після виписки з пологового будинку.

Висококваліфікований дитячий лікар-невролог Оксана Кужель визначатиме основні напрямки оцінювання для раннього виявлення будь-яких проблем у дітей з групи ризику, щоб забезпечити своєчасне втручання й оптимальне задоволення медичних потреб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus