USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Першими біткоїновими мільярдерами стали брати-близнюки

3 Грудня 2017 20:51
Першими мільярдерами, що заробили свої статки завдяки інвестиціям у криптовалюту біткоїни стали брати-близнюки Кемерон і Тейлор Уінклвосс. Про це повідомляє Telegraph.

Видання зазначає, що Уінклвосси придбали біткоїни на гроші, виграні у Цукерберга в суді. У 2008 власник Facebook виплатив братам 65 мільйонів доларів у межах мирової угоди, а в 2013 році Уінклвосси придбали криптовалюту на 11 мільйонів доларів, коли один біткоїн коштував 120 доларів. За інформацією видання, тоді брати були володарями "приблизно 1% від усіх біткоїнів у світі".

Наразі статки «інклвоссів» оцінюються приблизно у 100 тисяч біткоїнів. При цьому брати не зупинилися на покупці криптовалюти, а відкрили власну онлайн-біржу і венчурний фонд.

"Ми ніколи не продавали біткоїни, ми вклалися на довгі роки", – заявив Кемерон Вінклвосс ще у 2015 році.

Зазначимо, що іншим володарем понад мільярда доларів у біткоїнах є засновник криптовалюти Сатоши Накамото.

Зауважимо, наприкінці листопада курс біткоїна встановив черговий рекорд, переваливши за позначку 10 тисяч доларів.

Своєю чергою, професор Колумбійського університету Джозеф Стігліц заявив, що криптовалюту потрібно заборонити. За словами Джозефа Стігліца, біткоїн такий популярний, бо з його допомогою можна обходити заборони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus