USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Нобелівський лауреат з економіки виступив за заборону біткоїна

3 Грудня 2017 19:12
Професор Колумбійського університету Джозеф Стігліц заявив, що криптовалюту потрібно заборонити.

Таку заяву колишній віце-президент Світового банку зробив у коментарі агентству Bloomberg, передає 24 канал.

Попри те, що професор загалом підтримує впровадження нових технологій у сфері фінансів, він категорично проти біткоїна. За словами Джозефа Стігліца, біткоїн такий популярний, бо з його допомогою можна обходити заборони.

Контролювати гроші повинен уряд, а біткоїн ніхто не котролює – жодного наглядового органу нема, і соціально користі у біткоїна теж немає. А стрімке коливання курсу криптовалюти нічим не обгрунтоване, стабільності криптовалюта теж не має. Тож її потрібно заборонити.

Нагадаємо, наприкінці листопада курс біткоїна встановив черговий рекорд, переваливши за позначку 10 тисяч доларів. Проте 30 листопада курс найпопулярнішої криптовалюти обвалився одразу на понад 2 тисячі доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus