USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Перший авіарейс Ryanair Львів-Берлін запустять на місяць раніше

7 Квітня 2017 15:47
Ryanair відреагував на високий попит в Україні. Авіакомпанія зв'яже Львів та Берлін раніше запланованого.

Так, найбільший лоукостер Європи авіакомпанія Ryanair у четвер, 6 квітня, анонсувала запуск рейсу Львів-Берлін у вересні 2017 року - на місяць раніше запланованого терміну в жовтні, інформує Deutsche Welle.

Причиною став великий попит з боку українських клієнтів, пояснили у прес-службі компанії. Перший політ очікується 8 вересня.

Продаж квитків на рейс, який виконуватиметься двічі на тиждень, уже відкритий, компанія пообіцяла знижки, які триватимуть до опівночі 11 квітня.

Як повідомлялося, найбільший лоукост Європи - Ryanair - літатиме в 2017 році в Міжнародний аеропорт Львів імені Данила Галицького.

Окрім цього, з жовтня 2017 року Ryanair почне здійснювати 15 рейсів з Києва до Лондона, Манчестера, Стокгольма і Ейндховена. З Києва до Ейндховена та Манчестера Ryanair літатиме тричі на тиждень, до Лондона - п'ять разів, і до Стокгольма - чотири рази на тиждень.

З осені 2017 року Ryanair також почне здійснювати рейси зі Львова до Ейндховена, Лондона, Берліна, Вроцлава, Кракова, Меммінгена і Будапешта.

Нагадаємо, 6 квітня Європейський парламент ухвалив рішення про безвізовий режим для України. Для перетину кордонів країн ЄС українцям буде необхідний лише біометричний паспорт. Разом з біометричним паспортом має бути поліс страхування. Пояснювати мету поїздки та підтверджувати фінансову спроможність подорожуючим доведеться вже прикордонникам. ЧИТАТИ ЩЕ: ЯК ПРАЦЮВАТИМЕ НА ПРАКТИЦІ БЕЗВІЗ ДЛЯ УКРАЇНЦІВ. РОЗ'ЯСНЕННЯ

Як сьогодні заявив міністр закордонних справ УкраїниПавло Клімкін, для набуття чинності рішення про надання безвізу Україні потрібно пройти ще 5 етапів, що займе орієнтовно два місяці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus