USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Львівський аеропорт уклав контракт з Ryanair

14 Липня 2017 13:28
Міжнародний аеропорт Львів в відхилив кілька вимог компанії, але, тим не менш, уклав контракт.

Про це повідомила генеральний директор аеропорту Тетяна Романовська, передає Інтерфакс-Україна.

"Ми зняли кілька вимог. У перший рік вони пропонують тільки базовий договір, всі інші вимоги, про які говорив Бориспіль, розглядаються вже на наступні роки", - сказала вона.

Авіакомпанія Ryanair, що заявила про відмову виходу на український ринок, почала повертати гроші пасажирам скасованих рейсів.

Про це повідомив користувач форуму avianews.com, пише Укрінформ.

"Ryan вже refund на paypal зробив. Швидко, тільки вчора запитав", - написав користувач форуму avianews.com Amazi.

Інший учасник конференції повідомив: "Жодних переговорів більше немає, Ryanair повертає гроші", і опублікував скриншот повідомлення, отриманого від лоу-косту.

У листі ірландський бюджетник жалкує про скасування рейсів і пропонує оформити повернення грошей, яке буде проведено протягом 21 дня, або безкоштовно перебронювати квитки на рейси з навколишніх аеропортів.

Остання опція може бути актуальною для жителів Львова, оскільки Ryanair виконує польоти з польських міст Жешув, Люблін і Краків, розташованих у відносній близькості від Львова.

Так, квитки на скасовані рейси Львів-Станстед можна переоформити на рейси Жешув-Станстед, Люблін-Станстед, Краків-Станстед. Альтернативою рейсів Львів-Берлін можуть бути рейси Жешув-Берлін і Краків-Берлін, а альтернативою скасованого маршруту Львів-Ейдховен можуть стати рейси Краків-Ейндховен.

Тим часом міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив, що Ryanair готова до відновлення переговорів з державним аеропортом "Бориспіль".

"Вчора у мене була розмова з керівництвом Ryanair. Вони готові до відновлення переговорів, якщо ці переговори будуть дійсно переговорами. Нагадаю, що до цього моменту переговорів практично не було. Були просто публічні звинувачення. Я сподіваюся, що з підтримкою президента і прем'єра України переговори будуть завершені на вигідних умовах для України", - сказав він.

Нагадаємо, 10 липня Ryanair заявила про відмову від виходу на український ринок, назвавши причиною такого рішення невиконання угоди, досягнутої у Мінінфраструктури з представниками аеропорту і нинішнім гендиректором підприємства Павлом Рябікіним у березні цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus