USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Перший у світі NFT-музей війни зібрав понад $600 тисяч на підтримку України

2 Квітня 2022 05:28
Перший у світі NFT-музей війни зібрав понад $600 тисяч на підтримку України за перший день продажу віртуальних експонатів.

Про це повідомляє у Телеграмі міністр Мінцифри Михайло Федоров.

Усього придбали 1282 цифрові мистецькі твори. Зібрані кошти надійдуть до криптовалютного фонду, який створила українська криптобіржа KUNA, на підтримку української армії та цифрового й кіберспротиву.

Читати ще: NFT українського прапора продали за 6,75 млн доларів

Ми стали першими, хто поєднав технологію блокчейн та сучасне мистецтво, щоб задокументувати історичну правду про війну РФ проти України. Відвідати NFT-музей або ж придбати цифровий мистецький твір можна за посиланням.

Нагадаю, що музей Метаісторії запустила NFT-спільнота за підтримки Мінцифри. У музеї війни, який запустили Мінцифри та блокчейн-спільнота, будь-хто може придбати NFT-токени, а виручені кошти підуть на спецрахунок для гуманітарних потреб України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus