USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Перший заступник голови облради говорив на Майдані про свій сон

9 Березня 2014 21:20
Дивний сон, пов'язаний з сучасними політичними подіями, наснився першому заступнику голови Волинської обласної ради Олександру Пирожику.

Про це він розповів під час Народного віча, що відбулося 9 березня на Театральному майдані у Луцьку.

Олександр Пирожик передав присутнім вітання від голови облради Валентина Вітра та депутатського корпусу з нагоди дня народження національного генія Тараса Шевченка. А також розповів про свої припущення щодо того, які наслідки можуть мати теперішні агресивні дії Президента Росії Володимира Путіна для Росії.

«Цієї ночі мені наснився досить дивний сон, і я ще під враженням від нього. Україна – велика і багата держава та простягається далеко на південь, де межує з великою та заможною Грузією. Росії я там не побачив. Якщо божевільний Путін буде так і далі робити, то, мабуть, увесь Південь Росії може запалати. І та пошматована Грузія, і та Україна, Південь і Схід якої він намагається відщепити, так само повстануть, згадають пролиту кров, і на Дону і на Кубані», - розповів перший заступник голови облради.

Він припустив, що імперські наміри Путіна призведуть до того, що усе буде так, як у цьому сні. Те, що робить Путін, на думку Олександра Пирожика – початок кінця кадебешно-путінської Російської імперії.

Перший заступник голови Волиньради просив Бога, щоб кримчани та усі українці вийшли на свій Майдан та власними тілами перекрили військовим можливість наступати. З його слів, сила мирного народу незламна, а українці першими в світі показали, що мирний народ може перемагати до зубів озброєних внутрішніх та зовнішніх окупантів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
Я Показати IP 9 Березня 2014 21:21
Сон рябої кобили. Посівна на носі а не майдани.
До до Я Показати IP 9 Березня 2014 21:39
Хто такий Путін і хто такий Пирожик? Цей Пирожик ще б себе із Орлем шостого легіону зрівняв би! А щодо посівної... Цікаво, як зараз діють програми підтримки галузі АПК, в тому числі і з обласного бюджету? Цікаво, чи ці прапороносці хоча б уявляють, скільки в області домогосподарств, в яких утримується три і більше корів і чи мають "наші вожді-демократи" уявлення, що дасть простим селянам асоціація з Євросоюзом? За умов асоціації усі корівки-годувальниці потрібно буде пустити під ніж, а що далі??? НЕМАЄ НА ЦИХ НЕРОБ КРПЮКА ВІТАЛІЯ!!! А шкода, толковий дядько!!!
Наталя до Я Показати IP 10 Березня 2014 20:01
Пам*ятаєте ще зі шкільної програми роман Чернишевського М. "Что делать?" І там теж було декілька снів Віри Павлівни (про те як здійснити соціальну революцію) . Пирожик не знає "що робити?" і сни йому сняться не про перебудову України, а про "молочні річки з кисельними берегами"! Ну просто українська Ванга (йопрсити!)!
Микола Показати IP 9 Березня 2014 21:39
Людина на посаду секретаря сільради у Турійському районі. Посередній журналіст.
ЄТВЯЗЬ Показати IP 9 Березня 2014 21:40
пІРАЖОК - ЕТО НЄЧТО
Анонім до ЄТВЯЗЬ Показати IP 9 Березня 2014 23:25
Принаймі, з усіх хто тепер стоїть на сцені і промовляє від імені народу лише він один був у Києві на Майдані.
саша Показати IP 9 Березня 2014 21:43
Сьогодні правильно говорили хлопці з правого сектора та автомайдана. Ніяких посад по партійних квотах. Тільки відкрите резюме і вибирати серед професіоналів а не серед партійних функцонерів. А пирожик це клоун зі своїми снами
Микола Показати IP 9 Березня 2014 21:48
Карпюк - так, толковий. Якщо закрити очі на історії з землею у Ковельському районі.Ще є видатний діяч Карпук, вбивця санаторію Лісова Пісня. Рівень Пирожика, зламає все що працювало до нього. А скільки продав.Там у Шацьку, взагалі край неляканих регіоналів. Пирожик - їдь додому, не дратуй, ще трохи Грицюком станеш. Краще напиши статтю про селище Іллічівка, котеджі у Світязі, кілометрові неводи у озері.
він до Микола Показати IP 10 Березня 2014 08:56
дурню це не той карпюк
бублику Показати IP 9 Березня 2014 21:50
А мне снилось как пирожка черти в пекле на сковороде жарили вместе с остальными наццы. И на этом свете я их не видел.
Шковорода Показати IP 9 Березня 2014 21:56
Напишіть про Шацьк Пирожик! Про єдину українську церкву у районі. Про те кому належить земля навколо Світязя. Про 20 кращих котеджів. І скліьки митнику, прикордоннику чи міліціонеру потрібно років, щоб побудувати такі палаци. Скільки переписано майна на родичів. Напишіть про вирубки у заповіднику. Про Лісову Пісню - правда. Читайте відгуки відвідувачів. Напишіть про персонал. Хай вам це не сниться...
Ігор Показати IP 9 Березня 2014 22:15
Ну що тут скажеш! У своїй голові,Пирожик,порядок наведи , а потім думай про геополітику, Наполеон місцевого розливу! Тьху!!!
ДИТЯ до Ігор Показати IP 10 Березня 2014 02:54
Вустами немовляти глаголит істина :Хто обзивається той такий сам називається. А простіше:Хто обзивається той КАКАШКА
Пирожику Показати IP 9 Березня 2014 22:19
Поцілунок твій.....дотик сонця.... Мене не зупинити..... Ти снишся мені... Цієї ночі ми були разом... в моєму сні... Божевільні янголи стрибають по моїй постілі... Дикі демони....наближаються з від усіль... Вони танцюють Реквієм... по Моїх стінах....чорні...сонячні зайчики... Границі стерті....між реальністю і сном.... Птахи падають за моїми вікнами....на підвіконня... Сірі як ....хмари... В повітрі....літають червоні краплі....дощу... Цієї ночі ти мені снився....янголом....демоном...
dd Показати IP 9 Березня 2014 22:24
Дурне спить, дурне сниться... Напевно "маку" перед сном наївся...
dd Показати IP 9 Березня 2014 22:26
На мою думку Пирожик явно провокує росіян до бойових дій....
06 Показати IP 9 Березня 2014 22:27
Вклали і сон також пяний
Ашан Показати IP 9 Березня 2014 22:42
Напився і галюна зловив - от і весь сон!!!
карпо Показати IP 9 Березня 2014 23:24
ходить сон коло вікон а дрімото коло плота це про пирожика ще той комік хой людям дав настрою
07 Показати IP 10 Березня 2014 00:23
Тут вже жоден психоаналіз не допоможе. Це вже якась клініка. На сцені просто палата №6. Чи й справді знову всі українські жертви марні? Пирожик, Гудзь, Швидкий, Вітер. Оце й ж ціла пурга...
журналіст Показати IP 10 Березня 2014 07:16
Був на «кадровому» віче і враження залишилось, ніби мені хтось розпечений лом в зад всунув. Шкода, що Григорій Пустовіт все робить поспіхом: поспіх потрібний лише при ловлі блох. Область – не варенична і не перукарня, а складний політико-економічний механізм. В усіх народних бідах і невдалих реформах винні чиновники. Тому не грайтесь з вогнем: чаша народного гніву вже давно переповнена! В народному господарстві області є класні спеціалісти в будь-якій галузі, з хорошою освітою і досвідом роботи. Інше питання - чи підуть вони в чиновники на такі зарплати. Правий Пащенко: на це треба великі гроші. Сьогодні в бізнесі є зарплати в 5-12 тисяч доларів США, а в начальника управління ОДА – 2,5 -3,0 тисячі гривень. Тому відкидати все старе і міняти його на безликих банкірів –пристосуванців кудрявцевих – шлях в нікуди. З іншої сторони, треба негайно відкинути "квоти". Це – люди «з вулиці». Сьогодні в партії залучені не більше 0,3 - 1,5 відсотка людей від загальної кількості населення в області. І в цих півтори відсотках не найрозумніші люди. Що, ті, кого представили "Свобода", «Батьківщина», «Удар» - найрозумніші? Чи міліцейський генерал, якого вчора вивели напоказ, за політичними якостями схожий на де Голя? Смішно, правда? Чи сумно? А ще не беріть на високі посади бідних людей. Ми живемо при капіталізмі і чиновником має бути не голодний, добре освічений і досвідчений капіталіст-центрист. Голота буде красти. Голота заздрісна і небезпечна. Від неї завжди виходить небезпека руйнації порядку, який потрібний і бідним і багатим. Бідними були повсталі римські раби і російські селяни під проводом Болотнікова, бідними були паризькі комунари , сілезькі ткачі в Німеччині і китайські «боксери» з лозунгом «Кулак в ім’я справедливості і згоди». Бідоту привели до влади більшовики ( Микита Хрущов не вмів писати і писали йому його референти під диктовку, а до 1975 року в СРСР не було жодного міністра оборони з вищою освітою: було 2-3 класи освіти і 11-місячні курси «Вистрєл», які прирівнювались до військової академії). Врешті, Ісус Христос теж був бідним і небезпечним, інакше звідки би взялась така страшна ненависть до нього тих, хто його судив. Християнство на початку було релігією бідних, і вбивали перших християн багаті язичники. Пересічній людині незрозумілі і праведники, і бандити, і жебраки, позаяк всі вони – спокусники і недоступні для особистого прикладу чи, навіть, для наслідування. Шукайте на ключові посади розумних людей, відкинувши всяку партійну належність, а ні, то наламаєте дров і викличете черговий майдан – ще більш жорстокий і ще з більшою кров’ю.
я Показати IP 10 Березня 2014 08:58
один йшов лобом на пулю другий на дорогу лягає а криму вже немає
Валентина до я Показати IP 10 Березня 2014 11:13
Погоджуюсь далеко не зі всім! Хіба в нашій країні найбагатші є найрозумнішими? Що потрібно лише їх ставити до влади? Маячня! Тим більше,при ситуації,коли поза межею бідності більше 70% людей,які не є багаті лише тому, що не є безсовісні! Треба молодих! Дійсно, розумних. І совісних. Просто, щоб у людини була совість! Досвід прийде. Погоджуюсь багато з чим. З тим, що, швидше всього, Майдани стануть постійним явищем - теж! Дай Бог, щоб вони стали постійним явищем не як явище хаосу, а як прообраз громадянського суспільства!
юля Показати IP 10 Березня 2014 09:43
ПИрожик наш клыент - заспокойтеся - його очко буде страдать, а нары йому не дадуть - буде вонючий матрас быля параши .... Таких голосно кричачих тыльки чекають на зоны...
Ант Показати IP 10 Березня 2014 10:58
Хватить грати в войнушки на Волині. Весь майдан, небесна сотня не простить нам всім, коли не захистимо Україну, не буде достойного життя дпя людей, . Для цього вже повинні працювати державні органи і правоохоронні структури. Де взяти кошти? Чому намайдані ніхто не каже про олігархів. . ГоловІ облради і облдержадміністрації - дайте завдання міліціі .прокуратурі, СБУ перевірити тендера , митницю, оборутки з землею. лісом, податки і тд. і.тп і згідно закону повернути в бюджет Волині сотні мільйонів . а громадським організаціям кожної неділі питати їх. що робиться,
юля Показати IP 10 Березня 2014 12:21
Саме головне росіяне вважають, що далі буде Польшча, та Балтия, а потім Берлін, вони хочуть все відтяпати... Які малайці треба ним поклонитися вгору....
ЮЛЯ Показати IP 10 Березня 2014 12:21
ТРЕБА СРСР,,,
Д Показати IP 10 Березня 2014 21:34
Потрібно менше спати.Люди так він ще крепко спить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus