USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Петиція про McDonald's у Луцьку набрала 300 голосів

4 Лютого 2016 10:13
Петиція відкриття McDonald's у Луцьку набрала необхідних 300 голосів лучан – це зобов’язує міськраду розглядати звернення на виконкомі або сесії, а тоді дати відповідь громаді міста.

За станом на 4 лютого петицію, яку зареєстрував Микола Мороз 26 січня на сайті Єдиної системи місцевих петицій, підписало 303 лучани.

У петиції йдеться: «Запросіть компанію МакДональдз у місто Луцьк».

Заклад міг би бути цікавим і для самих лучан, і для туристів. Так, чимало гостей Луцька запитують, де у місті знаходиться McDonald's, і дивуються, дізнавшись, що його немає. Незручною для туристів є відсутність закладів громадського харчування, які б працювали цілодобово. Так, приїхавши до міста, наприклад, нічним потягом, людина не має змоги попити гарячої кави та перекусити і змушена чекати до ранку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
Анонім Показати IP 4 Лютого 2016 10:20
нічним потягом, людина не має змоги попити гарячої кави - дарма ларьок біля ЖД не обвішають рекламою, люди б ходили туди по каву
Анонім до Анонім Показати IP 4 Лютого 2016 11:08
паршива там кава
Хрен собачий до Анонім Показати IP 4 Лютого 2016 11:38
Вночі їсти вредно, тим більше фаст-фуд. Нормальні люди вночі сплять, а не шукають гамбургери і смажену картоплю. А нічним туристам, можна потерпіти і до ранку, щоб щось перекусити. Здоровіші будуть. Не кажучи вже про нічну каву, яка не дає заснути і садить серце. Отже висновок: на хр..на той МакДональдс?.. :)
Анонім до Хрен собачий Показати IP 4 Лютого 2016 12:19
Якщо ви не виходите з хати після 22:00 то це не означає, що усі так жити повинні
макдональдс Показати IP 4 Лютого 2016 10:28
Як легко знайти 300 ід**тів!
Вареник Показати IP 4 Лютого 2016 10:34
В двох словах - цей бізнес для міста з населенням близько 1 мільйона чоловік. "Умови франшизи Макдональдс Купівля франшизи Макдоналдс має на увазі запуск ресторану і повне практичне в ньому участь. При цьому: Свою франшизу Макдоналдс продає тільки фізичним особам, готовим активно вести бізнес і мають досвід успішних інвестицій. · Тривалість договору франчайзингу становить 20 років. Франчайзі сплачує тренувальний депозит в розмірі 10 000 $, щоб пройти курс практичного навчання в ресторанах Макдоналдс і розібратися з усіма тонкощами їхньої роботи, від приготування їжі до прийняття маркетингових рішень. Франчайзі компанії повинен брати участь в підтримці її благодійних програм. Після проходження навчання компанія надає франчайзі список ресторанів, які продаються, і керівництво за їхньою оцінкою. На завершення угоди Макдональдс повинна схвалити передачу франшизи продавцем покупцеві. Вартість франшизи на діючий ресторан коливається від 500 000 до 1 200 000 $ в залежності від міста, в якому він відкривається. Вартість на право відкриття ресторану з нуля - 45 000 $. Витрати на відкриття залежать від розміру і місцезнаходження ресторану, цін на обладнання і декор приміщення і складають близько 1 500 000 $."
Deeman67 до Вареник Показати IP 4 Лютого 2016 11:17
Ви класно все розписали, тільки трохи суми у вас замаленькі. І ще одна маленька поправочка: макдональдс не працює на умовах франчайзингу, всіма макдональдсами в Україні володіє і керує макдональдс Україна, і навіть якщо ви заплатите нереально великі гроші, всерівно франшизи вам ніхто не дасть. Знаю це через бажання одного дуже багатого мужичка, який хотів запустити макдональдс у Рівному. Скільки спроб він не робив, скільки грошей не пропонував його послали в одному напрямку.
Вареник до Deeman67 Показати IP 4 Лютого 2016 12:23
Дякую за змістовне доповнення. Описав в загальному те що знав. А про Рівне Ви гарно написали, якщо не помиляюсь, там біля Автовокзалу був заклад, похожить на макдональдс, це Ви про власника цього закладу написали? Цікаво продовження цеї історії для наглядного прикладу любителям петицій.
Волинь до Вареник Показати IP 4 Лютого 2016 21:37
В рівному є Макдональдс в центрі міста
Луцьк Показати IP 4 Лютого 2016 10:35
Ми по прорахунках Макдональдз не є рентабельним для них містом,просто кажучи - замале наше місто для них немає у нас такого потоку людей як у великих містах. Якби його можна було відкрити у Луцьку, це б зробили вже давно.Тому франшизу отримали тільки від Чікена.
Лучанка Показати IP 4 Лютого 2016 10:41
Це взагалі страшно. У нас цих генделиків повний Луцьк,одні бари і супермаркети, краще б садочок побудували.А то зараз ще один олігарх мережі магазинів Там-таму побудує цей МакДональдз ,хто в нього буде ходити одні олігархи,туристи,які тут туристи не смішіть горобців.Хіба полішучня, яка сюди наперлася, тати і мами в Італіях бабло косять, а діти гуляють.От і все. Ніякої користві від цього закладу.Люди не мають за що вже купити хліба
Джулія Показати IP 4 Лютого 2016 10:50
Є кафе на вокзалі. Та й на автостанції є. Зробіть їм цілодобовий режим, попередньо проаналізувавши кількість пасажиропотоку.
111 Показати IP 4 Лютого 2016 10:55
Якби Луцьк був привабливий для МакДональдз вони б уже давно тут були, чи ви думаєте ніхто не вивчав 200 тисячне місто на предмет розташування закладу. Чуму міська рада повинна надавати перевагу одним і запрошувати їх, можливо варто запросити когось іншого. Якщо у нас створять МакДональдз то перші місяці наплив буде великий, усім захочеться там зробити селфі, а потім ходитимуть туди раз на півроку.
Лучанин Показати IP 4 Лютого 2016 10:56
Чи можна зереєструвати петицію, якою б заборонили реєструвати безглузді петиції?
Лучаночка Показати IP 4 Лютого 2016 11:46
ото питаня винесли на розгляд міськради.... більше нема в місті що вирішувати. Хто їсть їжу - яка готується в макдональдсах???? Нормальна людина не їсть. Їдять ті, яким плювати на своє здоров'я...
donald до Лучаночка Показати IP 4 Лютого 2016 15:09
Шо за маразм? Перечитались журналів про дієти та корисну їжу? Можна подумати ви харчуєтесь одним соком з пертушки б а "нормальні" люди не хомячать дома таку "шкідливу" картоплю наніч.
СамеЦЕ Показати IP 4 Лютого 2016 12:28
У Рівному є МакДональдз...
ЛУчанин Показати IP 4 Лютого 2016 13:53
Я в шоці... Вам більше нема про що думати? Дороги, будинки, облаштування міста, скоро літо, а вам тільки одне, щоб поїсти, Да, їсти це добре, но не в Макові!. Напевно єдине велике місто в Україні, де немає цього непотрібу, але ви і це хочете зруйнувати. Думайте головами.
бандеровець Показати IP 4 Лютого 2016 14:31
був в багатьох великих містах та якось не доводилося в ньому бувати, але поїхали в січні у Львів та зайшли в центрі. Можу сказати -ціни просто неадекват!! Даже нічого не замовляли і вийшли! Та приблизно підрахували, що за ті гроші,що ми 5 дорослих та двоє дітей там мали залишити то відвідали криївку та хорошу піцерію у центрі. Так,що це понти для понаєхавших щоб зробити селфі
полішук до лучанки Показати IP 4 Лютого 2016 16:29
якби не наперлися (як ти висловлюешся) то луцьк був би містечком в ківерцівському районі! ХТО ЗАВАЖАЕ ТОБІ іхати в !талію? скільки негативу і жовчі! пийте шмурдяк під парадним і заідайте салом з цибулею щоб більше смерділо!
Микола Показати IP 4 Лютого 2016 18:00
Школярі якісь придумали ту петицію. Може змусити міську Раду, щоб та змусила завод, наприклад, BMW побудувати в Луцьку одноіменний завод?! Модераторам потрібно витирати дурні петиції, до яких міська Рада не має ніякого відношення....
пан Показати IP 4 Лютого 2016 18:40
СПасай бізнес містер мак іде у луцьк Хааааааааааа
аіа Показати IP 4 Лютого 2016 18:42
Заворушилися щурики гігант прийде у бізнес
Фен Показати IP 5 Лютого 2016 01:12
Для чого він вам потрібен, краще якийсь ПанСало відкрийте та українську їжу цілодобово продавайте по нормальним цінам. Хоча з іншої сторони буде гарний приклад як правильно ввести бізнес, коли в першу чергу клієнт
Йцу Показати IP 16 Лютого 2016 22:01
МакДональдс полюбому треба в Луцьку
с.Липини Показати IP 22 Лютого 2016 10:08
Напишіть ще про електронну петицію з прокладення тролейбусної лінії в с.Липини
Оксана Показати IP 6 Червня 2016 21:16
Всі проти макдональсу, а чому тоді не протестували чи не писали що в нас чікен бургер та інші схожі в Луцьку, якщо ви так за здорове життя і харчування. Ідіть в спорт зал і не буде вам страшний макдональс.
услада людоедова Показати IP 22 Серпня 2016 18:58
Не единожды встречала людей,которые ночью или на рассвете искали круглосуточное кафе.Заработок таксистам-они везут их на заправки Вог,где они питаются очень полезными для здоровья"хот догами и пьют кофе:).Мак лю за вкусный латте из арабики,в Луцке такого не найти.Завтраки там обалденны,коктейли вкуснейшие,не сравнить ни с одним фастом Луцка.имхаха

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus