USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

McDonald's не домовлявся про відкриття закладу в Луцьку. Документ

3 Липня 2018 17:02
Тривалий час у Луцьку обговорювали питання будівництва закладу громадського харчування всесвітньо відомої мережі McDonald's.

Про це повідомили у Луцькій міській раді.

Згідно з повідомленням окремих депутатів, розглядали місце будівництва на розі проспекту Президента Грушевського та вулиці Стрілецької, де відповідно до рішення міської ради планують створити сквер авіаторів.

Тож на звернення міської ради до представників компанії щодо достовірності озвученої інформації, директор з розвитку та виробництва ПІІ “МакДональдз Юкрейн ЛТД” Стефурак В.І. повідомив, що на сьогодні Луцьк розглядають як одне із перспективних міст для розвитку мережі.

Однак, жодних домовленостей з партнерами щодо будівництва закладу McDonald's в місті Луцьку немає. Проте компанія відкрита до співпраці і готова розглянути пропозиції від можливих партнерів
Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук прокоментував відповідь компанії на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Декілька місяців тому у Луцьку на сторінках та в ефірах ЗМІ розпочалася "епічна сага" про те, що в Луцьку не буде McDonald's через те, що ми надали, начебто, запланованій для будівництва цього закладу ділянці статус скверу і назвали його "Сквер авіаторів".

Після цього на стрінках різних видань з'явилися статті про те, як у Луцьку погано ставляться до інвесторів, притискають бізнес, не дають місту розвиватися, при цьому ставлячи у приклад ситуацію з McDonald's.

Депутат міськради Андрій Покровський назвав присвоєння території на розі пр. Грушевського та вул. Стрілецької статусу скверу політичним тиском та заявив, що McDonald's в Луцьку "виставили за двері", заявив про те, що найближчі 5-10 років McDonald's не погодиться заходити в Луцьк.

Однак, McDonald's і не знав, що їх заклад громадського харчування в Луцьку має розташовуватись на місці нинішнього Скверу авіаторів, жодних домовленостей з партнерами щодо будівництва закладу Макдональдз в місті Луцьку немає. Більше того, всупереч тому, що сказав Андрій Покровський, McDonald's розглядає Луцьк як одне із перспективних міст для розвитку мережі, компанія відкрита до співпраці й готова розглядати пропозиції по Луцьку", - йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
ЧОТКІЙ ПАЦАНЕ Показати IP 3 Липня 2018 18:45
Знову у великому сєлі Луцьк дерібанщіна
здравомислячий до ЧОТКІЙ ПАЦАНЕ Показати IP 3 Липня 2018 21:00
Луцьку не потрібний Мак-Дональдс-тому що в ньому продають нездорову їжу зроблену на одній хімії!
Ахаха до здравомислячий Показати IP 3 Липня 2018 21:25
Да да да, а нeщодавно було інтeрв'ю з луцьким рeсторатором, в якому він відкрито заявив, що кормлять нас в піцeріях х..ньою, бо ми нe хочeмо платити по 10$ за піццу.
певно більш здравоми до здравомислячий Показати IP 3 Липня 2018 21:35
яка хімія?? ви бували хоча б раз у закладі? я згоден,що це нездорова їжа, бо містить забагато жирів.шкідлива вона буде лише у разі щоденного або надмірного вживання,але макдональдс - це хороший показник. покажіть мені хоча б одне економічне розвинене місто (нехай навіть і в Україні), у якому нема цього закладу харчування. до речі,світові бренди,аби відкрити свою філію у місті,спочатку дивляться чи відкритий у місті банально макдональдс (можливо,я сказав грубо,але річ доволі очевидна. чи буде відкривати адідас свій магазин у місті, у якому навіть люди не можуть дозволити собі харчуватися у макдональдсі,найвідомішій та найрозповсюдженій корпорації)
???? до певно більш здравоми Показати IP 4 Липня 2018 00:36
"це нездорова їжа, бо містить забагато жирів" Сам назвав.що погана їжа але виступае за неї. Нетреба у Луцьку цього "харчового" закл*аду.
володимир до певно більш здравоми Показати IP 4 Липня 2018 02:06
Придурок, магазин "Адідас" у нас в центрі міста є. І те, що у нас немає звичайної забігаловки, це неякий не показник
Придурок до володимир Показати IP 4 Липня 2018 22:23
Де він у нас там в центрі взявся? Якщо ви про магазин,де продають різні кросівки під виглядом «оригіналу» за ту ж ціну,це не «Адідас»
Дон Дігідон до володимир Показати IP 4 Липня 2018 23:12
Це ти придурок, у тебе в голові порохно! Нема у нас «Адідаса» там Франсуа з замороженими напівфабрикатами круасанами та ін.
Чупа-чупс Показати IP 3 Липня 2018 19:03
вам, а не гамбургер!
777 Показати IP 3 Липня 2018 22:17
какое горе,как же жить дальше без американской забегаловки...
? до 777 Показати IP 4 Липня 2018 00:39
Мак не вродив-буде голод. Магдонольдса нема - буде голод. І то і то на "Ме". А от про корів,які видають звук "Ме" ані меме.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus