USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

П’яний водій на Skoda протаранив 3 авто: подробиці масштабної ДТП біля Луцька

13 Червня 2019 14:48
Учора, 12 червня, на автодорозі поблизу села Копачівка Рожищенського району автомобіль «Skoda» під час здійснення обгону зіткнувся із трьома транспортними засобами. У ДТП постраждали дві особи. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочала кримінальне провадження, повідомляє прес-служба волинської поліції.

Поліцейські встановили, що за кермом автомобіля «Skoda» в стані алкогольного сп’яніння перебував 28-річний житель Луцька. Під час виконання маневру обгону, водій допустив зіткнення з попутними автомобілем «Mercedes», причепом вантажівки «КамАЗ» та зустрічним автомобілем «Volkswagen». В наслідок зіткнення автомобіль «Volkswagen» з’їхав з дороги та перевернувся. Його водія, 36-річного жителя Луцька, госпіталізували. Травмувався у ДТП також і водій автомобіля «Skoda», його не госпіталізовували. Транспортний засіб поліцейські затримали. Встановлено, що автомобілем «Mercedes» керував 42-річний житель Рожищенського району, а за кермом вантажівки «КамАЗ» перебував 58-річний лучанин.



За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Рожищенського відділення поліції розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає, зокрема, штраф від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн. або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.



Загалом протягом минулої доби на території області сталося сім дорожньо-транспортних пригод з потерпілими. Зокрема, вчора близько 14 години по проспекту Відродження у Луцьку автомобіль «Opel Vivaro» під керуванням 36-річного жителя обласного центру зіткнувся з автомобілем «Mercedes». Внаслідок ДТП постраждали 9-річний та 7-річна пасажири «Opel Vivaro». Їх не госпіталізували. Також дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими сталися у Любешівському, Турійському, та Старовижівському районах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Тор Показати IP 13 Червня 2019 18:53
коментар було видалено
лучанин Показати IP 13 Червня 2019 21:47
за їзду п‘яним, і дтп з участю трьох автівок штраф лише до 8500??? навіщо тоді дотримуватись тих ПДР??!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus