USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Постраждала вагітна дівчина: судили жителя Рівненщини, який п’яним скоїв ДТП біля Луцька

6 Листопада 2023 22:31
Жителя Рівненщини, який у нетверезому стані скоїв ДТП у Луцькому районі, отримав рік тюрми. Аварія сталася 22 квітня близько 23 години між селами Радомишль та Романівка.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду.

26-річний житель Рівненщини Андрій Ф. за кермом авто «Renault Megane» не впорався з керуванням, вилетів узбіччя та в’їхав у придорожнє дерево.

Внаслідок ДТП водій та двоє пасажирів 19-ти і 15-ти років отримали тілесні ушкодження.

Як йдеться у матеріалах справи, 19-річна пасажирка авто внаслідок аварії отримала закриту черепно-мозкову травму, травми хребта та грудної клітки, перелом щелепи та численні забої.

У суді Андрій Ф. визнав свою вину повністю та підтвердив, що на момент ДТП був п’яний. Як додав, у вчиненому щиро розкаюється.

Читати ще: У Луцьку водійка збила підлітка на переході: вона заплатить штраф та 200 тисяч моральної шкоди

Постраждала, своєю чергою, розповіла, що на момент аварії була вагітна, з обвинуваченим вони примирилися та одружилися, і вже виховують спільну дитину. Також вона просила суд суворо його не карати.

Врахувавши всі обставини справи, а також відсутність претензій потерпілої до винуватця ДТП, суд призначив Андрію Ф. рік тюрми. Крім того, на п’ять років позбавив права керувати авто.

Олена БІДЗЮРА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Were Показати IP 7 Листопада 2023 19:18
Дівки, як вам такий романтик?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus