USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Під Адміністрацією Президента почалися сутички, палають шини. ДОПОВНЕНО

8 Квітня 2016 13:47
Сутички правоохоронців із молодиками, які вимагали, аби до них вийшов Петро Порошенко, відбулися біля Адміністрації Президента, - інформує ТСН.

На вулиці кілька сотень правоохоронців. Активісти запалили шини посеред вулиці - їх намагалися загасити (але не вийшло) - через це чимало людей і сама вулиця вкрита білим порошком. Також на одному з автомобілів привезли шибеницю.

"АвтоМайдани України знову разом! Вимагаємо зустрічі з президентом і виконання наших вимог! Досить терпіти сепаратистів при владі, занадто багато помилок було зроблено за останній час!", - ідеться на сторінці організації у соцмережі.


Разом з тим, волинський активіст Сергій Абрам у мережі Фейсбук повідомив, що автомайданівців побили працівники невідомого спецпідрозділу.

Автомайдани України просили зустрічі з президентом України щодо раду питань навколо призначень керівниками поліції людей...

Опубликовано Sergij Abram 8 апреля 2016 г.


Згодом представники всеукраїнського об’єднання «Автомайдан» офіційно заявили, що їх активістів немає сьогодні на Банковій. Організація підтримує окремі гасла акції протесту, однак не знає так званих «автомайданівців», які почали активний наступ на поліцейських, - передає «Преса України».

«ГО «ВО «Автомайдан»» не бере участі в сьогоднішній акції під Адміністрацією Президента! Вимоги її учасників нам зрозумілі, деякі підтримуємо, але серед протестуючих є, на жаль, сумнівні особи, псевдоавтомайданівці, у щирість намірів яких ми не віримо, за що вони в тому числі були виключені в минулому з нашої організації. Ми будемо й надалі піднімати наболілі питання в країні, проводячи акції протесту, але без участі різноманітних проплачених ситуативних «революціонерів»», - йдеться у повідомленні групи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
ЖЕНІТЬ ЇХ в ШИЮ Показати IP 8 Квітня 2016 14:42
Керівників поліції для для відому паірщиків авитомайдану призначає міністр МВС АВАКОВ і всі питання до нього....алеж звідкіля вам "РОЗУМНИКАМ" про це знати..краще палити шини в якомусь більш піарному місті...
Патріот Показати IP 8 Квітня 2016 14:49
Хунту геть!!!
Пожар Показати IP 8 Квітня 2016 15:19
Голова поліції Деканоїдзе привела грузинів в Євросоюз і нас приведе.
Макксим Показати IP 8 Квітня 2016 16:28
Так якщо це не Автомайдан, що це тоді за невідомі активісти такі? Як з невдалим "майданом -3" потім виявиться що руки ростуть з кремля, бо кому ще вигідно влаштовувати таке
Елена Показати IP 8 Квітня 2016 18:08
Действительно странные активисты. Если не Автомайдан, то кто? Думаю наши соседи приложили руку.
Маю думку до Елена Показати IP 9 Квітня 2016 02:29
Так це ж видно що агентів ФСБ "Автомайдан" побили агенти ФСБ переодягнуті у форму спецпризначенців невідомого загону. Зовсім вже фсбшники знахабніли, їх країна таку велику територію має, а вони все свої розбірки на нашій території проводять. Вже скільки часу пройшло як вони до влади прийшли, а нічого не міняється.
Ангст Показати IP 9 Квітня 2016 08:39
хай хату собі спалять с?ані активісти. Ще тільки ще одного майдану не хватало. І так країна в д?пі.
сеня Показати IP 9 Квітня 2016 11:26
Та це беркутівці Януковича повернулись виконувати свої обов'язки. Порошенко тут ні до чого. Випадковість 08.04.2016 р.
Вася Показати IP 10 Квітня 2016 14:38
Читав я вимоги їхні. Деякі можна зрозуміти. А деякі взагалі безпідставні і виглядає чистою заказухою. До прикладу по Малікову. Спитали організаторів, чого саме він. Відповідь була - "Він прокривав Шевцова". Я спитав, а звідки така інформація, чи є якісь докази, факти. Все що відповіли - "ВІН З КРИМУ!11!1 І ТАМ ЙОГО ДІТИ!!!" Ну законне питання - "І що?" Далі пішли дурні відмазки і так далі. Майдан-майданом, а діти їсти хочуть. Вот і приймають замовлення як в Макдаку. "Вільна каса!"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus