USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під час виборів «свободівці провокують самі себе»

12 Січня 2014 15:44
Прихильники партії «Свобода» намагалися повісити на автобус, що возив людей на дільниці, фальшиве звернення від нардепа Вітіва, а також переслідували власника автобусів у нього вдома – стверджує лучанин Віталій Глущук.

Нагадаємо, вранці 12 січня у Луцьку в районі вулиці Львівська, де відбуваються довибори депутата міськради, стало курсувати два мікроавтобуси, які повинні були підвозити людей до виборчих дільниць, - пише ВолиньPost. Власник одного автобуса, лучанин Петро Глущук, заявив, що підвезення людей до дільниць – добровільне об’єднання мешканців району Квартальний комітет «Малоомеляніський». Людей, мовляв, вирішили возити на дільниці тому, що дороги в районі погані і людям важко добиратися до дільниць. При цьому власники автобусів – сам Петро Глущук і «кум» – роблять це за власний кошт, запевнив він.

Активісти ВО «Свобода» заблокували рух цих автобусів, й перевізники, врешті, запевнили, що відмовилися від наміру підвозити людей до дільниць.

Син Петра Глущука Віталій опублікував в інтернеті зняте ним відео, на якому, як він стверджує, видно, що представники партії «Свобода» намагаються вчепити на мікроавтобус фальшиве звернення від нардепа Анатолія Вітіва до виборців.

Віталій Глущук запевняє: таким чином чоловіки, які підійшли до його автобуса, хотіли вчинити провокацію: вчепити на лобове скло фальшиве звернення Вітіва, сфотографувати це й потім, очевидно, звинувачувати власника автобуса у поширенні фальшивки проти «Свободи».

«На 20-й секунді відео видно, як чоловік бере в машині якийсь папірець і несе його до нашого автобуса. Я зірвав цю листівку. Після цього мене почали штовхати і погрожувати», - каже Віталій Глущук.


При цьому Віталій Глущук переконаний, що це були саме представники ВО «Свобода», адже він знайомий з декількома з них особисто.

Після цього, каже Віталій Глущук, до нього додому двічі приїздили невідомі чоловіки на автомобілях зі «свободівською» символікою. Очевидно, контролювали, чи ми не почнемо знову возити людей, – припускає Віталій Глущук. Хоча, як каже він, коли той, а згодом і його батько, зверталися до них з вимогою пояснити мету свого перебування біля їх будинку – ті раз пояснювали, що просто заблукали, а другий взагалі відмовилися, кажучи, що вони ніяких законів не порушують.


Нагадаємо, на окрузі № 5 працює дві виборчі дільниці: у приміщенні Луцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 - вулиця Львівська, 28, дільниця № 19011, та у приміщенні Луцького національного технічного університету - вулиця Львівська, 75, дільниця № 19010.
Серед кандидатів: заступник голови правління благодійного «Фонду Ігоря Палиці - Новий Луцьк» Ірина Констанкевич, представник КПУ Віктор Ющенко, директор Луцького м’ясокомбінату Валентин Сінєльніков, від Партії регіонів та представник ВО «Свобода» Микола Федік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Лучанин Показати IP 12 Січня 2014 16:27
Свободівці це сучасні бандерівці
Лучанин до Лучанин Показати IP 12 Січня 2014 16:44
Ні це бандити і провокаторі
Любомль Показати IP 12 Січня 2014 16:57
Свободівці в черговий раз зірвали "карусель" - патріоти, так тримати !!!
Юрко Залупельний до Любомль Показати IP 12 Січня 2014 17:52
та стиснути рота, щоб не випав...
Шацьк до Любомль Показати IP 12 Січня 2014 17:59
Дай вгадаю, а ти випадково не Богдан??
Луцьк до Любомль Показати IP 12 Січня 2014 20:20
Карусель хабарів організувала "Свобода" в Луцьку. Я проти брехливих СВОБОДІВЦІВ, які під гаслами Правди проводять у ДЕПУТАТИ ХАБАРНИКІВ. Приклад: свободівець Вікторов, брав хабарі, це доведено в СУДІ - отримав 5 років тюрми. Вимагав і брав гроші з вбитих горем лучан на Луцькому кладовищі. Ділився з різними "пирожиками і вітівами" (побратимами). Зараз в бігах.
думка людей Показати IP 12 Січня 2014 19:42
продажные евротушки! что с них возьмешь? сами себе устраивают провокации-ну и хрен с ними! но плохо то, что эта козлиная стая превращается в настоящих боевиков и может спровоцировать конфликты во всех регионах! надо ввести уголовную ответственность для лидеров оппозиции за всю мерзость, что делают их люди!
розчарована Показати IP 12 Січня 2014 20:19
Я давно розчарувалась в Своборі і до бандерівців їм далеко!
Патріот до розчарована Показати IP 12 Січня 2014 22:08
Бандера боровся за Україну, а цих боротьба за гроші і привілеї, такими ганебно-примітивними провокаціями. Гидоття!!!
Батьківщина Показати IP 12 Січня 2014 20:40
До речі, свободівський депутат-хабарник Вікторов О. раніше був керівником БЮТу, потім керівником Європейської партії, а вже тоді потрапив у "Свободу", працюючи директором Луцького кладовища. Такі продажні люди в Свободі..
оксана Показати IP 12 Січня 2014 21:15
Ваші тупі коментарі достали! Або тролі або диб***!
Оксані до оксана Показати IP 13 Січня 2014 00:24
Дорогенька, ти навіть, напевно, не уявляєш, наскільки тупа сама, якщо абсолютно тверезі думки земляків здаються тобі тупими. Сучасні свободівці абсолютно дискредитували ідею патріотичного націоналізму. Банда озлоблених анархістів та нігілістів, які сп'яніли від вседозволеності, яку називають демократією, проте у свій бік дій такими ж методами не визнають.
Луцьк Показати IP 13 Січня 2014 08:39
Таких недоносків як "свободівці" більш ніде у світі немає. Дембіли, дембілами!
111 Показати IP 13 Січня 2014 08:40
Психічно хворі люди! Більшу половину свободівських бомжів лікувати в дурдомі треба!
УПА Показати IP 13 Січня 2014 08:49
Такі свободівці - це звичайний непотріб! це провокатори забуті в туалеті, бо сильно засмерділись. Ледарі та волоцюги, нищий клас бомжів, який працювати не хоче та й іншим не дає, бо щира українська жаба їх душить. Їм до справжніх бендерівців, як до космосу далеко!
свободівцям Показати IP 13 Січня 2014 16:40
Хлопаки, даю ідею! Щоб ще більше пропіаритися і наробити галасу, пропоную зняти штани і намазати дупи сажею, пройтися Луцьком, а потім писати скарги в організацію африканської єдності, що вас затримала міліція. Повірте, ви будете на висоті, а то вже не знаєте, до чого вчепитися.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus