USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку розпочалися вибори

12 Січня 2014 09:53
Вибори до міської ради стартували у Луцьку. Нагадаємо, на 12 грудня призначені проміжні вибори депутата міської ради. Виборча дільниця №11 розташована у приміщенні загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2, на вулиці Львівська, 28, розпочала роботу згідно з графіком - з 8 ранку та приймає виборців. Розташована дільниця в актовому залі школи. Перший бюлетень поклали близько 8:10 ранку.

Як розповів голова виборчої дільниці депутат міської ради Юрій Вега, комісія розпочала роботу без жодних затримок.

Усі урни і скриньки для голосування на дому опечатані, оформлені протоколи.

«Все спокійно, сподіваємося, так буде цілий день – спокійно і в межах закону», - зазначив депутат.

Згодом вже виникла вже перша проблема, яку вирішувала виборча комісія. Щоб дозволити одній лучанці проголосувати, довелося приймати колегіальне рішення. В реєстрі виборців допустили помилку, помилилися з номером будинку. Після того, як особу встановили, комісія дозволила голосувати.

За годину ще один мешканець виборчого округу теж отримав дозвіл голосувати. Він проживає в приватному будинку, тому в паспорті не було вказано номера квартири, а в реєстрі – навпаки.

Через декілька хвилин одного з виборців не знайшли в списку осіб, які можуть голосувати на виборчій дільниці. Всього тут зареєстрований 2561 виборец.

Зранку лучани поки не дуже активні в своєму волевиявленні. Так, за станом на 10 годину проголосували 44 лучан.

Виїзди зі скриньками для голосування на дому призначили на так само на 10 годину. Таких виборців – 65 чоловік.

Нагадаємо, на окрузі № 5 працює дві виборчі дільниці: у приміщенні Луцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 - вулиця Львівська, 28, дільниця № 19011, та у приміщенні Луцького національного технічного університету - вулиця Львівська, 75, дільниця № 19010.
Серед кандидатів: заступник голови правління благодійного «Фонду Ігоря Палиці - Новий Луцьк» Ірина Констанкевич, представник КПУ Віктор Ющенко, директор Луцького м’ясокомбінату Валентин Сінєльніков, від Партії регіонів та представник ВО «Свобода» Микола Федік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Виборець Показати IP 12 Січня 2014 12:11
У Свободи істерика "Всьйо пропало!!!" Хтось найде колись управу на ціх безмізкових?! Що можуть дати людям ті що без вищої освіти(Вітів), які безсовістно крали на чужому горі(Вікторов), які не можуть нічого робити для людей, не створили жодного робочого місця, не створили гідних умов для праці, а тільки шукають вигід для себе(Пирожик)! Вміють лише горлопанити і воювати, як Дон Кихот з вітряками, громлячи вже нікому не потрібні пам'ятники! І за ціх нероб голосувати?!:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus