USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Під Волинською ОДА мітингують військові пенсіонери

8 Лютого 2018 09:53
Військові пенсіонери Волині заявляють, що протягом років влада обманює військових ветеранів щодо перерахування нових розмірів пенсій, ігноруючи усі їхні звернення.

Аби вчергове нагадати про свої вимоги, військові пенсіонери зібралися поблизу Волинської ОДА.

Зауважимо, що схожа акція протесту вже відбувалась 17 січня. У цей день мітинги відбувалися в усіх обласних центрах та великих містах, зокрема, на Львівщині мітингувальники вдалися до радикальних заходів – перекриття автошляхів.

Військові пенсіонери кажуть, що попри знецінення національної валюти та подорожчання основних видів продукції, пенсія командира полку нині така ж сама, як зарплата технічного працівника.

Учасники пікету додають, що спочатку військових пенсіонерів обдурили у 2016 році, коли підвищили грошове забезпечення солдатів, сержантів і офіцерів військової служби за рахунок премій, які були нараховані наказом міністра оборони.

З 2008 року пенсії не підвищували, а з 2012 року не було жодних індексацій та надбавок. Згідно з постановою Кабміну № 704, значно підвищувалися посадові оклади і оклади за військовим званням, але вона так і не вступила в дію з 1 січня, як планувалося, тому що у грудні прийняли наступну постанову № 1052, яка переносить введення в дію попередньої постанови і збільшення грошового забезпечення військових відтерміновується до 2019 року. Отже, на думку військових ветеранів, влада їх у черговий раз обманула.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ВАСИЛЬ Показати IP 8 Лютого 2018 10:40
нічого вони нікому вже не піднімуть , грошей немає бо їм же треба відпочивати на мальдівах , а найбільшому "борцю" з корупцією югіку на сейшелах.Останнє підвищення пенсії було при бандюгану януковичу , а тепер подумайте якщо в того злодія були гроші на таке підвищення то яким словом це провладне сви&ство назвати ,це при тому що та с&инота обвалила нац. валюту в чотири рази , а робиться це все для того щоб здешевити раб. силу на іхніх підприємствах, Прикриваючись лозунгами барижне виро&ство обкрадає країну переплюнувши давно овоща.
Бендер В.М. до ВАСИЛЬ Показати IP 8 Лютого 2018 11:24
При "бандитській" владі я отримував пенсію еквівалентну 181$ , а при нашій "народно-демократичній" владі я отримую пенсію еквівалентну 54$ Питання знатакам : Куди мені звернутися , щоб повернути свої гроші з пенсії які забрала в мене влада, щоб відстояти свої конституційні права ...????????? В рельсу стукав не допомагає ....
ігор луцький до Бендер В.М. Показати IP 8 Лютого 2018 12:04
Таких обкрадених пенсіонерів по Україні мільйони.А порахуйте скільки вони вкрали в людей за 4-и роки.Зато вихваляються постійно як зросли золото-валютні запаси НБУ.Це не заслуга влади.Це заслуга людей,які стали жити за межею бідності.Згідно з оцінками ООН,якщо людина в день живе менше як на 5$,то вона живе за меею бідності.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus