USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Піде Янукович – піду я», - голова Горохівської РДА на заклик піти з посади

5 Грудня 2013 10:28
Голова Горохівської райдержадміністрації Жанна Савчук готова залишити посаду лише разом із відставкою Віктора Януковича з посади президента. Про це вона заявила під час позачергової сесії Горохівської районної ради 4 грудня 2013 року. Про це повідомили у прес-службі ВОО ВО «»Свобода.

Ще 2 грудня 2013 року в місті Горохові активісти зі штабу національного спротиву організували народне віче проти криваво розгону мирних демонстрантів у Києві загонами «Беркуту» та з вимогою відставки уряду Азарова, президента Януковича і перевиборів парламенту.

Зі свистом та вигуками «Ганьба!» сприйняли люди виступ одного з мешканців, який згадав голову райдержадміністрації Жанну Савчук, назвавши її «царицею», яка злякалася вийти до людей, що зібралися під вікнами установи, де вона поки що працює.

3 грудня 2013 року з резолюцією народного віча опозиційні депутати та жителі міста Горохова пішли до кабінетів голів райдержадміністрації Жанни Савчук та районної ради Леоніда Андрійчука, щоб вручити цей документ.

4 грудня 2013 року була скликана позачергова сесія Горохівської районної ради, на якій були присутні депутати району та представники громади. Через наявність у раді провладної більшості був ухвалений половинчастий текст звернення, в якому засуджуються дії «Беркуту» вранці 30 листопада та вимагається притягнути до відповідальності усіх винних.

Незважаючи на волю мешканців району, питання про недовіру голові Горохівської РДА не було включено до порядку денного. За це проголосувала прорегіональна більшість. Також з трибуни лунали заклики до Жанни Савчук зректися партквитка і самій піти з посади, на що вона відреагувала так: «Піде Янукович – піду я». На цьому сесію закрили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
Оля Показати IP 5 Грудня 2013 10:55
Це кадра ще цього призову.Страшна гнила людина. Кї]ть,що їй хочеться.І нвхто її не скине з цького корита,вона з владою
30 до Оля Показати IP 4 Лютого 2014 15:28
То падло Жанка і гавно, і разом з тим поцом гайдуком заподало пів району в прокуратуру , так шукали кошти собі на пянку, гниди. Нічого підете нкахуй і правда випливе разом і з гавном вашим уроди
Ернесто Показати IP 5 Грудня 2013 10:56
«Піде Янукович – піду я» - це суть наших керівників. позиції немає. є бажання підтримувати сильнішого. Це момент вибору. Вони можуть скласти повноваження і покаятись перед людьми. Вони можуть чесно сказати що будуть на смерть стояти за Януковича. Але вони не такі.... Вони бояться та чекають хто виграє щоб швиденько прибитися до переможця.... Такі шак... нами керують....
укр Показати IP 5 Грудня 2013 11:06
Правильно сказала.А то прийшли самозванці. привели напевно дітей під адміністрацію і давай геть.З.явилась у нас нова категорія нероб-активісти і координатори. Роблять все , щоб нічого не робити.Ось зараз все гім.о і виплило наверх.Хай всі бачать звідки смердить.
Ігор" до укр Показати IP 2 Лютого 2014 15:34
НЕРОБИ- АКТИВІСТИ В НАС ПРИ ВЛАДІ ЦЕ ВСІМ ВІДОМО!!!!!! А Люди хороші прийшли, чесні, працьовиті! Тільки бидло від корита не так легко відігнати!!!!!Бога побійтеся хабарники , злодюги міста Горохова! Ви позор нашого міста!!!!!
Ваня Показати IP 5 Грудня 2013 11:09
Горохівчани, невже такі можуть управляти вами ,гнати таких в три шиї,вона не заслуговує на увагу і повагу людей регіону.Така не може керувати горохівчанами.
Гость Показати IP 5 Грудня 2013 11:12
ЇЇ ця влада поставила і вона їй служить, як собачка.Нікуди вона не піде, крепко вросла в корито,сите корито. Прийдуть інші піде, але вже забезпечила себе внуків і правнуків. Їй на вас наплевать,далеко забила вас усіх.
горохівчанин. Показати IP 5 Грудня 2013 11:12
Лунали заклики? А від кого лунали заклики на цій сесії - від В Пащука так званого лідера БЬЮТУ який давно на пенсії і без опозиційних проявів себе не уявляє бо щось конкретніше робити вже не в змозі. От в попередньому скликанні сам Пащук був головою соцпартії і закликав всіх депутатів райради не підтримувати рішення про надання воїнам УПА пільг, а зараз він в БЮТі і вже інше закликає, коли будуть в опозиції регіони і він туда перебіжить бо щось треба закликати а в владі так не вийде.там треба працювати а не закликати
горохівський наймит Показати IP 5 Грудня 2013 11:40
Щоб уникнути лапок, то не "цариця", а наймичка, підстилка. По справах судять людину, а в Жани немає справ. Три підборіддя лише і дупа така, як багажник в таксі. Коня на ходу зупинить і яйця йому відірве.
немитому до горохівський наймит Показати IP 5 Грудня 2013 19:46
Сказав той, кому вона мабуть і відірвала!:)
Народний Показати IP 5 Грудня 2013 12:23
Цьоця Жанна помиляється. Спочатку піде вона, потім Борис, а Віктор ще побуде. Він свідків не залишає.
Афанасій Показати IP 5 Грудня 2013 12:25
Всім зрозуміло, що Янукович - дурак. Но ти ж баба розумна, подай йому приклад , залиш цю посаду.
СБУ до Афанасій Показати IP 5 Грудня 2013 15:42
Яка "воно" рузумна, знаю "воно" зі студентських років,тупа,як валянок.
Куркуль Показати IP 5 Грудня 2013 14:00
А нехай до Катерини горохівської по пораду звернеться! Запитає у мудрої жінки - "чи бути ще вірною, чи час настав зрадити. А якщо зрадити, то потайки, чи при всіх?"
Вася Показати IP 5 Грудня 2013 14:15
Вкрай неприємна жінка.
СБУ Показати IP 5 Грудня 2013 15:32
Жаннет,тоді пізно буде,будеш сокамерницею зека.
СБУ Показати IP 5 Грудня 2013 15:47
Зливай воду...як на випускному в "Світлофорі"
Ирен Показати IP 5 Грудня 2013 16:04
Вона намагається коіювати Катерину Ващук цю комуністичну підстилку ще з 18 років.Бачите при зміні влади,вона сидить і гребе під себе, морду викривило і не йде. Добре врослался корінням у бруд,злодійство і підлість. Ще людиною року Ващучку вибрали в Луцьку, яка країна таких і вибирають почесними,бо нормальних при владі не має. От і Жанет вірна цим принципам,далеко піде, якщо вчасно не зупинять таких хамок.Груба і жорстока баба
Гуморист Показати IP 5 Грудня 2013 19:04
коханка його)))
Степан Показати IP 6 Грудня 2013 01:58
Жанка то хоч тупа, але пряма і говорить, шо думає. А от хто хитрожоп і стелиться під любу владу, то Андрійчук. Таких треба боятися.
Активіст Показати IP 25 Лютого 2014 10:26
жанку і андрійчука - ГЕТЬ!!!!!!!!!!!!!!!
Горохівчанка Показати IP 2 Березня 2014 10:19
Тупа ???? Це ми тупі- Горохівчани. Знали, мовчали і терпіли.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus