USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Підлітків Луцька застерігали від тютюнопаління брошурами, фільмами та лекціями. ФОТО

17 Березня 2009 15:14
З 10 по17 березня 2009 року Волинський обласний благодійний фонд «Переображення», Релігійне товариство «Місійна книжкова фабрика «Християнське життя» (ВСО ЄХБ) спільно з міським відділом освіти провели у всіх школах Луцька профілактичну акцію «Правда про куріння», під час якої розповсюджували профілактичні брошури, демонстрували фільм про здоровий спосіб життя студії «Правда PRO» та проводили лекторії з учнями на вищевказану тему. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує прес-служба ВОБФ «Переображення», мета проведення акції – формування здорового способу життя та протидія поширенню тютюнопаління серед дітей та підлітків.
За час проведення акції розповсюдили 18000 брошур «Правда про куріння», які безкоштовно надрукувало Релігійне товариство «Християнське життя» і, за словами начальника управління освіти Сергія Калуша, є дієвим інструментом у застереження учнів від негативних звичок, які згубно впливають не лише на фізичне, а й психічне та емоційне здоров’я людини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Микола Показати IP 17 Березня 2009 16:05
Ура!!треба частіше влаштовувати такі зустрічі!! і не тільки в Луцьку!!!
Наталка Показати IP 17 Березня 2009 16:36
Це треба робити, але сучасних дітей важко чимось вразити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus