USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Підозрюваному у нападі на мечеть в Канаді висунули звинувачення

31 Січня 2017 08:59
Поліція в Канаді висунула звинувачення підозрюваному в нападі на мечеть в Квебеку/

Про це інформує Кореспондент з посиланням на AFP.

Раніше повідомлялося, що єдиним підозрюваним у нападі на мечеть в канадському місті Квебек залишається 27-річний Олександр Бісонет.

За інформацією агентства, Бісонет звинувачується в умисному вбивстві шести людей. Йому також закидають провину за замах на вбивство ще п'яти осіб, які перебувають в критичному стані в лікарні.

Наразі проводяться обшуки з метою виявлення доказів для висунення інших звинувачень, зокрема в терористичній діяльності.

Нагадаємо, 29 січня на мечеть в Квебеку було скоєно напад. Двоє людей в масках відкрили вогонь, коли в приміщенні перебували від 40 до 100 осіб.

Загинули шестеро людей, щонайменше 18 госпіталізовані. У зв'язку з нападом затримані два студенти місцевого університету: Олександр Бісонет і Мохамед Хадір.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus