USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Підпільну міні-АЗС волинянин облаштував у власному обійсті

15 Квітня 2009 10:30
Паливно-роздатну колонку з насосом, спеціальний лічильник і ємності для палива чоловік сховав на подвір’ї поблизу свого будинку в окремому приміщенні. Біля хліва мешканець міста Устилуг прилаштував нібито ще одну господарську споруду, в якій й налагодив обладнання для підпільного обліку і розливу пального,  – 15 квітня інформують «Волинські Новини».
 
За повідомленням УПМ ДПА у Волинській області, співробітники волинської податкової міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів із протидії незаконному обігу нафтопродуктів спочатку задокументували придбання 20 літрів дизельного пального, а згодом, за дозволом Луцького міськрайонного суду, провели огляд будинку та прилеглих господарських приміщень.
 
Наразі встановлюється, як довго діяла ця підпільна міні-АЗС на приватному подвір’ї. Але не має жодних сумнівів в тому, що в порушення закону, без відповідних дозволів, ліцензій та реєстрації цього громадянина як суб’єкта господарської діяльності вказане обладнання використовувалося для розливу та реалізації паливно-мастильних матеріалів. Незаконна реалізація паливно-мастильних матеріалів сумлінно документувалася. Тепер правоохоронці вивчають записи щодо проданого пального.
       
На час перевірки залишок дизельного пального в ємності паливно-роздатної колонки становив 2 384 літрів.
 
Виявлене в ході перевірки обладнання орієнтовною вартістю 11 тисяч гривень та дизельне пальне вартістю 11,6 тисячі гривень вилучено з незаконного обігу до вирішення питання згідно з чинним законодавством.
          
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus