USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Підприємствам АПК Волині відшкодовують кредити

29 Вересня 2008 12:21
Кільком волинським підприємствам агропромислового комплексу компенсують кредити. Про це йшлося під час засідання комісії з питань пільгового кредитування підприємств АПК Волині, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Головний бухгалтер управління агропромислового розвитку Волинської ОДА Софія Силогуб розповіла, що лише у цьому році 65 підприємств Волинської області взяли середньострокові кредити. Відшкодування надається на різноманітні потреби, починаючи від виробничих цілей і закінчуючи придбання сільськогосподарської продукції та техніки. 
 
Отримав необхідну компенсацію Володимир-Волинський птахокомбінат. Його головний бугалтер Валерій Оліферук розповів, що кредитні гроші використані на оплату будівельних робіт, закупівлю обладнання й сировини. Пощастило отримати кошти і Луцькому м’ясокомбінату. Тим паче, що останній закупив сільськогосподарської продукції (худоби) на один мільйон гривень.
 
За словами начальника головного управління агропромислового розвитку Волинської ОДА Анатолія Аршуліка, лише одне підприємство із Маневицького району взяло кредит на потреби підприємства.
 
Про точну суму кредиту і, відповідно, відшкодування дізнатися детально не вдалося. Оскільки, за словами начальника головного управління агропромислового розвитку Волинської ОДА Анатолія Аршуліка, про надання такої інформації варто домовлятися із тими підприємствами, чиї кредитні питання вирішували на комісії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus