USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Підприємці знову влаштували протести під Верховною Радою. Фото

4 Грудня 2020 11:38
У п’ятницю, 4 грудня, рух «SaveФОП!» влаштував протестну акцію «Податковий майдан» під Верховною Радою України. Вона почалася о 9:00.

Зокрема, учасники мітингу вимагають скасування карантинних обмежень для малого і мікробізнесу, а також ухвалити законопроєкти № 3853-1 (2) і 3993 про податкові пільги, пише Обозреватель.
За інформацією на Telegram-каналі Патрульної поліції Києва, мітингарі перекрили рух вулицею Грушевського в обох напрямках (від Кріпосного провулку до Європейської площі), а також виїзд на вулицю Інститутську.
Тим часом пресслужба Міністерства внутрішніх справ України зазначила, що поліція взяла під посилену охорону центральну частину Києва, аби забезпечити публічну безпеку й правопорядок під час акції протесту.

Крім того, громадян попередили про можливе обмеження дорожнього руху окремими центральними вулицями столиці та закликали водіїв завчасно спланувати маршрути.
Як повідомляє у своєму Телеграм-каналі журналіст Андрій Павловський, протестувальники перекрили весь урядовий квартал в Києві.

«Підприємці організували черговий масовий протест проти введення касових апаратів. Сутичка з правоохоронцями почалася через те, що ФОПи прийняли за депутата перехожого при тому, що в кількох метрах від цієї події стоїть ціла група нардепів «Слуги народу», зокрема впізнаваний Микола Тищенко, але до них поки люди не підходять», – повідомив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Точно Показати IP 4 Грудня 2020 12:05
Дістали вже цими *майданами*...... Сомалі...
Рошенко до Точно Показати IP 4 Грудня 2020 12:49
Майдан - це давня українська традиція!
Всім Показати IP 4 Грудня 2020 16:20
Бариги платять податки ???
77 Показати IP 5 Грудня 2020 00:04
Бюджетники більше платять податків, ніж торгаші. Маючи норм дохід, так собі скромненько платять єдиний податок. Звичайно, що всі по-різному заробляють, але найбільше кричать ті, які дійсно мають доходи не співрозмірні податку, що платять. Давним - давно треба було ввести касові апарати, навести лад в податковій сфері

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus