USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Підприємців у Луцьку удвічі більше, ніж торік

2 Жовтня 2008 13:45
У Луцьку удвічі більше реєструється нових підприємців, аніж тих, що закривають свою справу. Про це у ексклюзивному коментарі для «Волинських Новин» 2 жовтня розповів директор Департаменту підприємництва Луцької міської ради Олександр Козлюк.
За один день, як розповів пан Козлюк, департамент підприємництва реєструє від чотирьох до п’яти підприємців, інколи навіть десять, коли в той же час  закриває свою справу два-три підприємці.
На думку директора департаменту, цьому сприяє спрощена процедура реєстрації. Свідоцтво підприємця оформляється лише п’ятнадцять хвилин, а процедура закриття тягнеться два місяці.
Згідно з даними, які навела начальник відділу державної реєстрації суб’єктів господарювання Департаменту підприємництва Луцької міськради Алла Грабко, минулого року, за період дев’яти місяців, зареєстрували 1,3 тисячі підприємців, а цьогоріч – 2,7 тисячі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus