USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Підтверджена загибель 25 людей

19 Лютого 2014 08:35
У Міністерстві охорони здоров’я підтверджують загибель 25 людей.

Про це йдеться в офіційному повідомленні на сайті МОЗ, - пише Українська правда.

"Станом на шосту годину 19 лютого 2014 року за період з 10 години 20 хвилин 18 лютого згідно оперативної інформації до бригад екстреної медичної допомоги та закладів охорони здоров’я міста Києва за медичною допомогою звернувся 351 постраждалий під час сутичок у центрі столиці", - йдеться в повідомленні.

Згідно з даними МОЗ, за станом на шосту годину ранку 19 лютого госпіталізований 241 учасник масових заходів.

Померло 25 осіб: вісім з них – після госпіталізації в міські заклади охорони здоров’я (зокрема і журналіст газети "Вести"), чотири в госпіталі МВС, 13 загиблих було доставлено до Київського міського клінічного бюро судово-медичної експертизи.

Серед госпіталізованих до закладів охорони здоров’я , згідно з даними відомства Богатирьової: 79 працівників правоохоронних органів, 5 журналістів, 1 депутат (Пазеняк В.С.), 3 - діти до 18 років.

У МВС, своєю чергою, повідомляють про дев'ять загиблих.

Як відомо, під час спроби зачистки Майдану багатьом потерпілим медичну допомогу надавали прямо на місці, люди бояться звертатися до лікарень, побоюючись переслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus