USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 42.70 43.00
  • PLN 9.76 9.92

«Піди з нашої землі»: Зеленський звернувся до Путіна. Відео

3 Березня 2022 18:55
Президент України Володимир Зеленський вкотре пропонує очільнику країни-агресорки Володимиру Путіну провести прямий діалог.

Про це глава держави сказав у розмові з представниками світових ЗМІ в пресцентрі Офісу президента в Києві, інформує ТСН.

«Що ти хочеш від нас? Піди з нашої землі. Не хочеш зараз піти – сядь зі мною за стіл переговорів. Я вільний. Сядь зі мною. Тільки не на 30 метрів, як з Макроном, Шольцем – я ж сусід! Я не кусаюсь. Я нормальний мужик, сядь зі мною, поговори. Чого ти боїшся? Ми нікому не погрожуємо, ми не терористи. Ми не захоплюємо банки. І не захоплюємо чужі землі», – сказав Президент України.
Президент Володимир Зеленський розповів, що українці бояться втратити свою державу, а тому її захищають.

«Ми боїмось за своїх близьких. І дуже боїмось втратити те, де ми живемо. Я боюсь собі уявити, що у мене немає держави. І тебе запитують: «Ти звідки?», а ти кажеш, що такої країни немає. Я боюсь через те, що ми залишимо наступним поколінням. Ми дуже багато разів говорили, що Україні потрібні гарантії безпеки. І якщо ви не захищатимете свої союзи – їх не стане», – сказав президент.

Також під час прескоференції Зеленський заявив, що стріляє не краще інших, бо «людина миру».

«Я впевнений у цьому, бо я людина миру, так вийшло. Так вийшло, що я гарант не просто Конституції, а цих людей, мого народу – ось і все», – сказав він в інтерв’ю ЗМІ.

Зеленський також сказав, чим би займався, якби не був президентом.

«Якщо б я не був президентом, я би був у територіальній обороні – давав би харчі, стріляв, допомагав би. Робив би те, що мені казали, але якщо б мені сказали ультиматум: ти повинен скласти зброю, перейти на інший бік, я б цього ніколи не зробив, яким би я воїном не був. Ось чому ми тут, ми просто захищаємо своє, ми нічого не забираємо», – сказав Зеленський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus