USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Пікетувальників проти Кропиви розігнав дощ. ВІДЕО

12 Вересня 2008 10:40
Близько 60 лучан, які другий місяць мешкають без гарячої води на 33-у та 40-у кварталах міста, прийшли 11 вересня під стіни телерадіокомпанії «Аверс». Саме сюди на прямий ефір мав прибути керманич «Луцьктеплоенерго» Олександр Кропива. Про це 12 вересня повідомив репортер «Волинських Новин».
 
Щоправда, злива підкоректувала кількість пікетувальників до двадцяти, а потім їх не залишилося й десятка. Останнє зменшення у їхніх лавах було спричинене чуткою, що пан Кропива уже всередині. Лучани мітингували із транспарантами і плакатами на кшталт: «Шантаж і терор у Луцьку не пройдуть», «Котельню громаді. Кропиву на нари», «Очистимо Луцьк від Кропиви», «Лучанам гарячу воду. Кропиві – холодний душ».
 
«У нашій сім’ї маленька дитина, тому стоїть питання: купувати бройлера чи ні. Я не вірю, що це щось дасть. Це вирішують чиновники. Це їхня війна. Тому треба було збиратися і під міськрадою», – розповіла одна із лучанок, яка мітингувала. З її слів, вона дізналася про акцію із оголошення, наклеєногона її будинку.
 
Оскільки прямий ефір на «Аверсі» мав розпочатися о 19:30, о цій порі пікетувальники розпочали викрикувати «Ганьба!» і «Кропива, виході, подлий трус!» Проте ніхто до учасників мітингу не вийшов.
 
Додамо, що поруч із юрбою пікетувальників поблизу приміщення телерадіокомпанії «Аверс» розташувалося приблизно 13 юнаків і дівчат із червоно-чорною та національною символікою. Один із них вказав на приналежність цього гурту до «Національного Альянсу». Але на запитання журналістів, чи це так, молоді люди заперечили попередню інформацію про їхню приналежність до «НА» і сказали, що вони зібралися тут поспостерігати за процесом. І справді, вони участі у мітингу не брали, лише стояли обабіч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus