USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Силовики почали зачистку протестуючих в Нових Санжарах проти евакуації з Китаю. Відео

20 Лютого 2020 14:23
У місті Нові Санжари Полтавської області не припиняються заворушення. Правоохоронці почали зачистку дороги, на яку вийшли незадоволені містяни. Вони протестують проти рішення влади госпіталізувати в місцевій лікарні евакуйованих з китайського Уханю українців.

Відео з місця подій публікують користувачі соцмереж.У четвер, 20 лютого, в країну з Китаю повернувся літак із громадянами України та інших країн. Своєю чергою, жителі Нових Санжарів дізналися про те, що евакуйованих залишать в їхньому місті на карантин в місцевому госпіталі і вийшли на вулиці, протестуючи проти такого рішення влади.

За станом на 12:00 дороги з Полтави до смт Нові Санжари перекриті противниками прибуття українців з китайського міста Ухань. Серед населення панують панічні настрої.

Про це повідомляє аналітик Інституту масової інформації Ірина Земляна, матір якої живе у Нових Санжарах, передає УНІАН.

«Дороги з Полтави до Нових Санжар перекриті людьми. Дороги з Дніпрпетровщини (Новосанжарський район межує з Дніпропетровською областю) перекриті. Національна гвардія прорвала оборону в одному місці. але люди заблокували міст через річку (я трохи переживаю за той міст, бо він в аварійному стані і щоб він не завалився). Автобусне сполучення скасоване», – зазначила вона у Facebook.

За словами Земляної, її матір працює директоркою школи в сусідньому селі. О 6 ранку вона змогла виїхати з Нових Санжар, але як буде повертатися – невідомо, бо все перекрито.

«У людей паніка, вони одне одного накручують та плачуть, ширяться чутки і фейки. Президент написав, що санаторій ізольовано, але це не правда, бо він межує з житловими будинками. І це хоч якась офіційна інформація, яку люди змогли отримати через 14 годин після того, як інформація про обсервацію в Санжарах», – зазначила вона.

Крім того, є інформація, що директор санаторію «Нові Санжари» написав заяву на звільнення.
Зауважимо, евакуйовані українці не інфіковані, а в профілактичних цілях їх 14 днів триматимуть на карантині. Де їх розмістять досі невідомо. Станом на 10 ранку 20 лютого літак з Китаю приземлився на дозаправку в Борисполі, звідки має вирушити у Харків.

Нагадаємо, у Тернопільській області жителі кількох сіл поруч із санаторієм «Медобори» протестували. Люди збунтувалися, коли почули чутки про ймовірне заселення сюди евакуйованих із Китаю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Ом Показати IP 20 Лютого 2020 14:36
Отак помирає свобода Коли на мирних українців БТР пускають... Які просто за своє і рідних життя переживають
украинец до Ом Показати IP 20 Лютого 2020 20:52
убейся об стену, имбецил.
Михаил до Ом Показати IP 20 Лютого 2020 22:37
Мирные украинцы на работу ходят, а не устраивают стычки с полицией.
Саша Показати IP 20 Лютого 2020 14:48
а після цього у Луцьк на старий ринок так до базарників заїдьте!
Андрій Показати IP 20 Лютого 2020 15:03
Гн*ди, я б глянка якби їхніх дітец не пускали додом щоб робилось.це наші громадяни
Дмитро Показати IP 20 Лютого 2020 18:25
Щире українське ставлення одне до одного, щоб підтримати то топлять
Волинянин Показати IP 20 Лютого 2020 19:13
Якась зараза навмисне підбурює людей
Андрей Показати IP 20 Лютого 2020 20:01
Друзья, всех, кто блокировал сегодня прибытие украинцев из Китая нужно быстро и без разговоров рассадить по следственным изоляторам. Без этого не будет в стране порядка.
Дмитро Показати IP 20 Лютого 2020 22:18
всех кто там блокировал проезды собрать в ИВС и выяснить какого хера они там делали,сколько налогов заплатили,и остальные разборы!!! И Район тех Санжар с Тернополем и Львовом огородить колючкой,дабы не заражали всех своей сранью и злобой!!!
Михаил Показати IP 20 Лютого 2020 22:35
Никакая страна так позорно не отнеслась к своим же гражданам эвакуированным из Китая как это сделала Украина. "Единство" и "европейские ценности" так и прут от этих дикарей позорных.
Я Показати IP 21 Лютого 2020 12:39
Б*дло бл..ь а не люди

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus