USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Піккардійська терція обіцяла повернутися у Луцьк в новому році

20 Грудня 2014 17:17
Концерт Піккардійської Терції, що відбувся у Луцьку 19 грудня, справив на глядачів незабутні враження. На концерт зібралась повна зала, ніде було і яблуку впасти.

Уже з першої виконаної композиції музиканти «завели» публіку. «Почувши вже першу їхню пісню на концерті, до мене прийшов якийсь такий прилив позитивної енергії. Від концерту у мене неймовірно приємні враження», - розповідає Андрій.

Більшість із тих композицій, які виконали музиканти, глядачі співали разом із ними.
Упродовж музичного вечора артисти підтримували цікавий діалог із публікою. Багато разів композиції Піккардійської терції закінчувалися оплесками глядачів стоячи.
Пісні власного репертуару співаки виконували українською, французькою та італійською мовами. Також вони заспівали усім відому лемківську композицію «Гей, плине кача…». Під час цього у залі панувала особлива атмосфера. Адже з періоду лютневих подій 2014 року, вона отримала нове публічне життя і стала символом трагічних подій на Майдані.
Присутні стоячи вшанували пам’ять Героїв Небесної сотні. А з очей нестримно котилися сльози…

Учасники гурту виконували і новорічно-різдвяні пісні. Викликала їх публіка і на «біс».

Музиканти пообіцяли, що приїдуть ще до Луцька в лютому 2015 року.
Після концерту всі охочі могли сфотографуватися з виконавцями і отримати автограф.

«На мою думку, концерт, був просто прекрасний! Рідко можна отримати стільки задоволення, чудових вражень та емоцій від концерту за такі гроші» - поділився лучанин Сергій.

До слова, вартість квитка на концерт Піккардійської терції у Луцьку становила від 100 до 220 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
San Показати IP 20 Грудня 2014 20:44
Колись нас викладач в університеті вчила, що на трамвай, тролейбус, поїзд і т.п. - КВИТОК, а на концерт, виставу, балет - БІЛЕТ. Такі нюанси журналісти-прохвесіонали, в яких головним інструментом у роботі є СЛОВО, повинні знати!
Учитель до San Показати IP 20 Грудня 2014 21:18
Можливо, Ви неуважно лекцію в університеті слухали? Квиток і на трамвай, і на балет. А от білет - екзаменаційний, кредитний, банківський, лотерейний.
Учитель Показати IP 20 Грудня 2014 21:14
коментар було видалено
Учитель Показати IP 20 Грудня 2014 21:45
Треба не лише коментар видаляти, а й помилки. А їх у цьому матеріалі чимало.
Mik (галицька миша) до Учитель Показати IP 21 Грудня 2014 07:47
Обома голосуємо руками Ми за того, хто пише з помилками!
Учитель до Mik (галицька миша) Показати IP 21 Грудня 2014 09:28
Того, хто пише статті з помилками, запрошую до себе на уроки. Будемо проходити курс молодого, але грамотного журналіста.
Бичара до Учитель Показати IP 21 Грудня 2014 07:47
П...дити неграмотних тра.
Знайка Учителю Показати IP 21 Грудня 2014 15:40
Шановний Учитель! Видно, що Ви ним і є, а не викладачем. Бо ж викладач може не тільки пояснити правила правопису та вживання слів у різних контекстах, а покликається на джерело інформації. У Вашому випадку, Вас самих треба скерувати на курс молодого викладача.
Учитель Показати IP 21 Грудня 2014 19:58
Усі наші біди, шановний (НЕ)Знайку, - від недбальства, некомпетентності і (найгірше!) - від небажання визнавати свої помилки, щоб у майбутньому їх виправляти. Назвався журналістом - гаруй у поті чола, зокрема невтомно вдосконалюй грамотність.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus