USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Після скандалу Кулаков не подаватиметься на посаду директора «Спорт для всіх» на Волині

29 Жовтня 2022 20:10
Олександр Кулаков після дворічного контракту не подаватиме документи на посаду директора КЗ «Волинський обласний центр фізичного здоров‘я населення «Спорт для всіх».

Про це він повідомив у Фейсбуці.

«У зв‘язку із тим, що мій перший дворічний контракт на посаді директора КЗ «Волинський обласний центр фізичного здоров‘я населення «Спорт для всіх» завершився, Волинською обласною радою оголошено конкурс на заміщення моєї посади. Мною прийняте остаточне рішення – не подавати документи на продовження контракту. Не маю бажання себе ототожнювати, пристосовуватися чи витрачати енергію на боротьбу з чиновниками-інтригантами, для яких чужий успіх постійно виступає тригером. Ці люди готові піти на все, аби зберегти своє «тепле місце», прикриваючи банальну заздрість, бездіяльність та страх втратити посаду/політичний вплив за гучними гаслами високої моралі і честі», – йдеться у дописі.

Читати ще: У Луцьку триває реконструкція спорткомплексу «Динамо». Фото

Нагадаємо, 6 жовтня голова Волинської обласної ради Григорій Недопад звільнив Олександра Кулакова з посади радника. Цьому передувала поїзка Кулакова за кордон, зокрема на відпочинок з сім’єю у Туреччину.

Згодом Олександр Кулаков прокоментував своє звільнення і зазначив, що поїздка за кордон стосувалася не роботи в облраді, а волонтерської діяльності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
волинянин Показати IP 30 Жовтня 2022 04:05
Боже! Кулаков не подаватиме свою кандидатуру... І що??? Та кінець кінцем, хто такий Кулаков? Що ж такого він зробив для волинського спорту??? Ну, піарив себе, вихваляв, жодного разу, повторюю, ЖОДНОГО, не сказав, що ж робить очолювана ним спортивна організація....Все він!!!! А може не він прийняв таке остаточне рішення, а йому порадили, мовляв, хлопче, це не твоє!!!! То він волонтерить, то ремонтує "Динамо", то він радник голови обласної ради ( до слова, жодного разу не сказав, що він радник га громадських засадах ), то він 24 години на добу за кермом і т. п .Мабуть керівництво краю і задалось питанням, а коли ж Кулаков виконує свої основні службові обов'язки? І як він їх виконує?...Тому вважаю, ніякої сенсації немає! А все потихенько стає на свої місця! То ж дууууже багато людей знають, як Кулаков зайняв цю посаду і завдяки кому!
Лучанин до волинянин Показати IP 31 Жовтня 2022 12:23
Лєночка, не кіпішуй, питання в нас: звідки ти взагалі взялася в спортивній галузі і завдяки чому стала директоркою спортшколи)))
Анатолій Показати IP 30 Жовтня 2022 06:10
валонтєр хитрозроблений
Андрій Показати IP 31 Жовтня 2022 09:34
Олександре Володимировичу, не зважайте на недолугих критиків! Собака гавкає, караван йде! Успіхів Вам!
луцьк до Андрій Показати IP 1 Листопада 2022 13:53
а може ви скажете, що для спорту зробив кулаков? тільки конкретно, а не без "працюємо далі разом", як це декларує він! а тоді називайте людей недолугими!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus