USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Півсотні любомльських дітлахів відвідуватимуть новий садок

23 Лютого 2009 15:18
У селі Рівне дитячий садочок справив своє новосілля. З цією метою тут переобладнали колишній будинок тваринника. Про це 23 лютого повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією сайту Любомльської РДА, для втілення ідеї витратили понад п’ятисот тисяч гривень коштів місцевого бюджету та спонсорів, що дозволило капітально відремонтувати будівлю, придбати меблі інвентар, постільну білизну, килимове покриття, необхідні побутові речі – електроплиту, морозильну камеру, пилосос, облаштувати санвузли, душові кабінки, каналізацію.
Зі знаменною подією жителів села тепло вітали начальник обласного управління освіти і науки Михайло Попович, голова райдержадміністрації Василь Веремчук, голова районної ради Валерій Фурманюк, депутат обласної ради Віктор Коротун, начальник відділу освіти Василь Стрільчук, головний санітарний лікар району Микола Гуняга, депутати районної ради Любов Лещук та Олексій Хом\'як, підприємець Віктор Сахар, керівник ПП «Профтехмонтаж» (будівельної організації, яка здійснювала основні будівельні роботи) Валерій Теребуха, директор Рівненського навчально-виховного комплексу Олексій Бакун, завідуюча дитячим садочком Раїса Пасаман, інші учасники зібрання.
Перехід дитсадка у нове приміщення суттєво покращить вихований процес, адже, як відмітили присутні, за рівнем ремонту, побутових він не поступається міським закладам. Заклад відвідуватиме 53 дитини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus